FORA HERBICIDES!

meyzieu sorties entre célibataires 04. Jun, 2016 0 Comments

imagesEn els primers dies d’aquesta nova corporació van provar diferents formes i maneres de netejar les males herbes de camins i carrers, recordem que fins i tot varen provar una màquina que ho feia aplicant calor. Estàvem contents amb les gestions però, de cop i rascà ara tornen a aparèixer uns “cartellets” anunciant que han emprat glufosinat amònic, producte químic perillós.  Un altre producte semblant d’aquells que en el seu dia ja vàrem denunciar i que pensàvem que amb la renovació del govern municipal ja no tornaríem a vore. Creiem que ja no se’n utilitzarien més en zones urbanes doncs a més a més sabem de la sensibilitat ecològica del regidor encarregat d’aquest servei. En el Plenari de de l’Ajuntament del mes de maig, a preguntes de l’oposició  el regidor de medi ambient  es va justificar dient que era conscient de que se va tirar però no ho podia prohibir tirar-ho  perquè el contracte amb l’empresa no diu res d’això. Tot i això va dirò que està treballant per declarar Vinaròs lliure de “Glifosato”.  No cal que li diguem al regidor, ell bé ho sap, que el perill de llançar aquests tipus d’elements químics pels llocs urbans. I encara li preguntem més, han posat “cartellets” en tots els llocs on s’han emprat?.  Cal pensar que la zona urbana en Vinaròs és molt amplia.

Per un altra part ens va sobtar que també el PP en el dit plenari va fer referència als “cartellets” així com els seus acòlits també ho estan pregonant.  Però ens va decebre la seua postura doncs, esperàvem la defensa aferrissada tant de l’empresa i del seu contracte, ve de la legislatura anterior, com del llançament d’herbicides en el terme municipal. Ells van ser els protagonistes de la nostra primera denuncia en la que advertíem de la perillositat d’aquests elements. Ens van dir mentiders, volien que rectifiquéssem  i com que vàrem mantenir la nostra postura, el senyor alcalde d’aleshores el Sr. JB Juan montà en còlera i ens va posar la medalla de NON GRATOS.

Tant a uns com a uns altres els direm que nosaltres seguim en la mateixa i amb la mateixa contundència diem que: recolzarem al regidor en el seu propòsit de declarar a Vinaròs lliure de “glifosatos” http://musicaludi.fr/?karmanik=site-de-rencontre-gironde-gratuit&dff=d2 però ara cal d’una vegada per totes deixar d’utilitzar aquest tipus de verí, que recordem, tal com ho va fer el regidor, que s’està demanant que siga reconegut com a cancerigen, ni d’altres semblants que puguen ser causantd d’algun tipus de perill.  Vinaròs, 30.05.2016.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!