CONVOCATÒRIA APAGADA ELÈCTRICA

La Confederació Estatal d’Associacions Veïnals (CEAV), organització a la qual estem vinculats,  fent-se ressò d’una iniciativa ciutadana, i davant la massiva sol·licitud de la seua implicació, ha promogut i ha difós la campanya per tal de fer una APAGADA ELÈCTRICA de 5 minuts el dia 15 de febrer a les 22 hores.

Ha decidit col·laborar en aquest tema a la fi de fer un toc d’atenció a les empreses elèctriques, per que sàpiguen que no estem conformes amb la situació actual del mercat, però també al Ministeri d’Indústria per que entengue que les famílies han de sortir beneficiades de qualsevol mesura que s’adopte en aquest tema.

És una acció més dintre de les que les Associacions Veïnals venim realitzant com a rebuig de les desproporcionades pujades aplicades a la tarifa elèctrica, que en els darrers dos anys i mig s’ha encarit amb un 31%.

Recordem que per que tinga més efectivitat cal desconnectar el diferencial de la vivenda, donat que existeixen un munt d’electrodomèstics que segueixen consumint. En cinc minuts no dona temps a què es descongele la  nevera, ni és faça malbé cap aparell. Es calcula que la baixada del consum de l’energia de les llars seria entre un 30% a un 87%.

FEM-LOS UN TOC. JA N’ESTEM FARTS

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!