Carta d’un soci de l’associació

Carta que ens ha enviat un sofrit usuari de la sanitat pública i soci de l’A.VV. Migjorn que fem pública per la seua crua realitat, fart de tanta inoperància i incompetència:

“Senyores i senyors: En aquest moment porto quasi dos mesos telefonant cada dia a cita prèvia i tots els dies sento la mateixa cançó, truque d’aquí a dos dies, truquí a final de setmana, i la llista no s’obre, si no ben al contrari. Imagineu la quantitat de personal que es deu estar esperant que quant s’obri tarde dos dies o tres a estar plena. Vergonyós!!!.

No se si en aquest cops d’efecte això vol dir que seria més rentable i s’acabarien les llistes d’espera i si l’Hospital fos privat a lo millor no s’arribaria aquest extrem i es donaria un millor servei, amb tot això no vull culpar a la dreta ni a la l’esquerra, ni al centre ni al del mig. La culpa deu ser d’una mala gestió de les persones que el porten, que no en saben més. Si els que estan malats amb malalties greus i els fan esperar dos mesos en la llista d’espera i després els donen la visita per dos mesos més i després els donen la visita per dos mesos més i després el demanen una ressonància, es resultat es que arribes al metge més o menys als sis o set mesos amb el qual si després et diagnostiquen que tens un mal roín ja no tens temps que com a mínim intenten curar-te.

Crec que les persones de la Comarca que ens han d’atendre l’Hospital ens mereixem alguna cosa millor i als vinarossencs que anem a l’ambulatori hi han dies que fins fa vergonya, que estem com a borregos.

Tot i això cal dir que els metges, sanitaris, celadors i demés treballadors de l’hospital fan un treball magnífic.

Tan em val que la sanitat siga competència d’un partit o d’un altre, el que demane son solucions ja.”

Donar a la gestió privada els mitjans públics (hospitals, ambulatoris, etc.), que es el que ens vol fer creure i imposar el PP, tampoc és la solució més bona. Per fer-nos entrar en raó i oferir-nos solucions ens la posen cada vegada més com objectiu, tal com deixa entreveure el nostre soci, deixen que tot el que és servei públic es vaja corroent i degenerant en el temps.

Nosaltres estem per una sanitat púbica, universal i gratuïta. Ara si, ben gestionada i ben dotada no com la que hem de suportar avui en dia.

Menys F-1, copes amèriques, grans esdeveniments, aeroports sense rendibilitat pública, mons il·lusions i fantasies varies que son uns culs de sac on van a parar moltíssims recursos que millorment utilitzats farien que els serveis públics funcionessen millor.

Per a quan el segon ambulatori? i l’ampliació de l’hospital?
Quan vorem el cinqué col·legi inaugurat? i el sisé?
I l’ampliació del Vilaplana?

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

One Response to “Carta d’un soci de l’associació”