COM ESTÀ DE SALUT LA SANITAT DE VINARÒS

Els senyors del P. P. ens deuen prendre per tontos als ciutadans de Vinaròs, sobretot amb el tema de l’ampliació de l’hospital. Tot el poble sap el que costa la part nova, 10.02 milions d’euros dels quals 7.81 corresponen a l’obra civil i 2.21 al pla de muntatge, també sabem que tindrà 38 noves habitacions i que seran individuals.

Així mateix s’amplia la capacitat i superfície del servei d’urgències que passarà de 5 a 8 boxes i una nova sala d’observacions d’urgències amb 8 llits, també s’augmenta un box de vitals pediàtrics i es doblen els boxes, al passar de 3 a 6,  segons l’escrit del 7 Dies del 10 d’abril de 2010.

De totes maneres trobem que si apart de la planta baixa es passa de 3 a 6 quiròfans i que això comportarà disminució de les llistes d’espera aleshores els aplaudirem i si no seguirem com ara, amb la crítica i demanda dels serveis que ens mereixem.

I, a més a més,  hauran 2 paridors totalment equipats amb 4 sales de dilatació, l’hospital de dia estarà situat a la planta baixa.

Nosaltres creiem que el pla de muntatge arribarà quan arribe i pel que pertoca personal, tot això costa un grapat de milers d’euros cada mes i els mesos passen volant i el que veiem es que se vostès s’ho estalvien, que no tenen la suficient liquides per contractar i nosaltres sofrim la demora . Vostès han fet molts articles parlant de l’hospital però els ciutadans el que volem saber és quant faran la inauguració, i encara més, volem sentir noticies que s’han incorporat tants metges, infermeres, auxiliars, administratiu i gent per fer la neteja. Que a la fi son els que donaran la vida necessària per portar-lo endavant.

Vinaròs, 19 d’abril de 2010.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

3 Responses to “COM ESTÀ DE SALUT LA SANITAT DE VINARÒS”