Consorci Comarcal de Bombers

Es parla últimament als mitjans de comunicació que el Consorci Comarcal de Bombers es te que canviar de lloc.

El consistori de Benicarló ofereix un espai,(solar) al consorci, a la partida del Collet. Com que el parc de bombers es un ens comarcal, suposem que l’ajuntament de Vinaròs hi te alguna cosa a dir, com els altres pobles de la comarca. Qui diu ajuntaments, que son els representants populars, ho podem dir altres entitats comarcal, o gent particular, que finalment som els que paguem.

Que diem des de Migjorn? Diem que en un incendi la rapidesa en acudir els bombers al lloc de l’incendií, es fonamental per salvar vides o llocs materials, per aquet motiu creiem que el lloc ofertat per l’ajuntament de Benicarló no és el més adequat per  donar aquet servei, els accessos que el rodegen no son els millors per acudir ràpidament al lloc del sinistre, les comunicacions son dolentes i s’allunyen dels nuclis mes poblats, i amb mes perill greu d’incendi.

Per aquets motius, el perill de tardar més temps en ser al lloc que siga l’incendi, o accident, demanem a l’ajuntament de Vinaròs que ofereixque al Consorci Comarcal de Bombers uns terrenys al terme de Vinaròs amb mes bones comunicacions. Nosaltres proposem dos llocs que tenen molt bones comunicacions, un és on esta el centre comercial, Carrefour, i l’altre a la zona de les Capçades. Amb l’hospital Comarcal a la vora, per assistir els possibles accidentats, preguem que no li calgue.

Que quede ben clar, a Migjorn no ens guia cap interès polític o partidista per demanar una millor ubicació dels bombers, com no ho feia el demanar l’escola d’idiomes a Vinaròs, (per cert, ni el PSPV, ni el BLOC, ni ER de Benicarló  han badat boca per aquesta decisió dictatorial del PP,) sols ens guia que aquet parc estiga en un lloc ben comunicat, i la seva feina es puga fer  amb rapidesa, i efectivitat.

Ara posem l’hospital pel mig. Diuen uns, que l’ampliació no la poden inaugurar per falta d’equipaments, no tenen pela, altres que no poden pagar al personal a contractar, i altres diuen que Vinaròs cau lluny, don cau lluny?.Que haurem de demanar socors a la ONG Metges sense Fronteres? I els mes encertats diuen: Han malgastat els nostres impostos en fum, visita del Papa de Roma, la formula Camps, la copa Amèrica etc. I no es poden pagar ni una corretja.

www.avmigjorn.org veins@avmigjorn.org

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

One Response to “Consorci Comarcal de Bombers”