ENS CALEN RESPOSTES

ENS CALEN RESPOSTES

1375916_1420918664798580_1203305536_n

Vinaròs és noticia internacional, no pels nostres llagostins si no pels moviments sísmics que ens han posat la por al cor a tots. I surt l’alcalde al mitjans televisius, i surten ciutadans molestos, tots dient la seua. Descontents, amb malestar, indignats, enganyats, tots amb el mateix sentiment.

Nosaltres hem fet, fins dilluns 7, tres comunicats que, a més a més d’enviar-los a la premsa en general, els hem penjat a la nostra pàgina web avmigjorn.org. Tots tres llançats per dir també que ens afegim als crits de protesta i diem, NO AL CASTOR, la seguretat de la ciutadania és primordial. I reiterem sobre tot que el que demanem és informació. Cert que en Internet n’existeix molta i que com tothom l’hem llegit amb molt interès. També seguim en les xarxes socials els moviments ciutadans que s’estan portant a terme als que ens hem afegit. Però la informació que requerim és senzillament la oficial, la que sols pot venir de qui hauria d’haver pres la iniciativa de totes les mobilitzacions i reclamacions. Ja fa massa temps que va començar la crisi dels terratrèmols per a que des de l’ajuntament es poses al capdavant i hagués sigut des d’allí on s’hagués d’haver convocat totes les accions  reivindicatives. Recolzem les accions que des d’alli s’han portat i totes les reunions que han portat a terme, TOTES SÓN IMPORTANTS  però, no s’ha donat la cara al poble. No és sols fer una junta de portaveus, que també però, nosaltres demanem un punt més, un ple extraordinari i per suposat també una assemblea popular dirigida per l’alcalde i amb la participació del poble, feta a l’auditori i retransmesa per radio i televisió, igual que quan són eleccions. Cal que l’alcalde done la cara i diga quines són les seues propostes i que siga capdavanter davant la crisi. Si quan van passar els darrers aiguats va criticar a l’oposició de no posar-se a la seua disposició ara, amb una inquietud i alarma social tant gran i abans de que (esperem que no) se puga agreujar, ha de ser ells amb tot el consistori qui prenguen tota la iniciativa.

Estem d’acord amb demanar responsabilitats a qui corresponga per la gestió de tot el projecte però, avui, ara per ara, cal en primer lloc unitat i ja haurà temps per que la justícia prenga part i pose a cadascú en el seu lloc.

Esperem que el dissabte, quan sortigue a la llum aquest article ja s’hage convocada i celebrada l’assemblea que reiterem demanem. Vinaròs, 07/10/2013-

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

One Response to “ENS CALEN RESPOSTES”