J.ESTELLER GRAÑANA, DIRECTOR DIGITAL SENSE BATUTA.

 

 

El sr. Gandia quan ens retreu moltes vegades a Migjorn (equivocant l’enemic) què com no ens hem presentat a les eleccions -suposem que municipals- (menteix perquè si que ho hem fet) no tenim cap representativitat deu voler dir, subtilment, que no tenim dret a obrir la boca.

Quina en te ell anant en una llista tancada?

Però no és d’ell de qui volem parlar.

Volem parlar d’un personatge que apareix cada vuit anys, com les cares de Velmez.

Volem parlar de la grollera elecció per part del sr. Juan Bta. Juan del director del nostre volgut «Vinaròs» i de la seva castellanització.

Un director titella del poder municipal elegit democràticament a Vinaròs a les eleccions de maig que deu creure que Vinaròs és una escola de pàrvuls, o una cort pudenta com la seva porquera.

Director digital que amb la teoria del Gandia no hauria d’ocupar aquest càrrec…. perquè…. quines eleccions ha guanyat?

Quins mèrits te Juan Esteller Grañana si no és fer de para-xocs del sr. que maldava del tarannà del sr Romeu?

Seran mèrits allò que va escriure l’octubre del 2000 dient que ensenyar la Llengua i la Cultura d’un poble, la nostra (i la seva sr. Alcalde) és fer terroristes. O escriure recentment com ho ha fet a la web de la Conselleria d’Ensenyament parlant molt be de Franco.

Aquest sr. NO POT SER MAI DIRECTOR d’un setmanari democràtic, obert i municipal que paguem tots i menys encara fer de comissari polític.

Per la mateixa raó (segons la teoria «granyanera») que l’ensenyament del Català o del Basc i la cultura d’aquests pobles és crear terroristes, suposem que ensenyar el castellà i les seves expressions culturals seria fomentar el feixisme?

Clar que no. Espanya te el dret de fomentar els seus trets culturals i lingüístics com ho tenim els valencians.

Que se’ns respecte i no se’ns acuse públicament de ser terroristes els qui defensem i fomentem la nostra llengua per un senyor? indigne de dirigir una publicació democràtica i respectuosa en oberta una societat com ho és la vinarossenca que ja va patir quaranta anys d’una dictadura feixista i criminal que tractava els «españoles todos» com si fossen rellogats d’una cor (granja de porcs) si no portaves camisa blava.

Ara resulta que som babaus perquè acusem a un pobre home quan el culpable no sabem quin «baile Baila».

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

2 Responses to “J.ESTELLER GRAÑANA, DIRECTOR DIGITAL SENSE BATUTA.”