LA POR DELS CAGANERS

El títol d’aquest escrit creiem des de Migjorn, és el més adien que hem trobat per encapçalar els fets que anem a denunciar, que retrata l’actitud política de l’equip de govern de l’Ajuntament de Vinaròs, PVI. PSPV, alcalde sr Balada abans, PSPV. PVI alcalde sr Romeu ara, els fets son els següents: Al dictador Franco l’any 1958, la corporació municipal li va entregar el títol “de Alcalde Honorario i Perpetuo de Vinaròs” amb medalla de la Ciutat inclosa. Entre els que van rebre la comitiva de Vinaròs, a la ma dreta d’el dictador estava el seu col·lega Camilo Alonso Vega, que igualment és al dia d’avui Alcalde Honorario, doncs encara no se li ha rebutja aquet honor, el PSPV. PVI.de què ,de quí tenen por? el PP. sabem que no portaran aquesta moció al ple, ni la botaran a favor, aquets senyors son per ha ells, quasi de la família,veritat sr Tarrega? El Bloc, sobre aquet tema no sabem que hi pensa, “al líder d’el grup” se li va donar la moció en ma a la porta de l’Ajuntament

Per traure-li els honors al Franco,l’actual equip de govern tardaren tres anys,  d’agost de 2005 al setembre 2008,  en portar la moció al ple, que presentaren des de Migjorn, naturalment, moció aprovada sols per l’equip de govern i Bloc, Al PP la seva presencia li deuria donar caliu, com l’altre alcalde amb honors que ens queda. Més recentment, juliol de 2009, acullin-nos a la Llei de Memòria Històrica,presentarem acollim-nos al  reglament de Participació Ciutadana, una moció per traure el nom d’un carrer, que du el d’un militar, capitant Cortés  que es va revoltar contra la República, i traure l’honor de ser alcalde “honorario” de Vinaròs, un general que li feia el cos agre la paraula democràcia, Camilo Alonso Vega. Fa 18 mesos que presentarem la proposta,de canviar el nom d’el carrer, avui 29 de desembre encara no han pres aquets acords, que per llei els obliga. La de Camilo Alonso Vega ho demanarem públicament mitjançant la premsa escrita, el 2/3/2010,i presentarem la instancia per registre d’entrada, el 13 /10/2010. proposarem uns noms alternatius per C Cortés, eren, i son, Ramon Bofill, Nanos i Gegants, Normes d’el 32, Matilde Salvador.

Com a Migjorn no se’ns dona cap explicació creïble,els diem aquesta qualificació,que sona malament (caganers), però,adient al comportament del bipartit, tan si és PVI- PSPV, com si és PSPV-PVI. Des de Migjorn creiem que en aquet tema ja ens han pres massa vegades el pel, no ho tornarem ha demanar, si vostès, els deu concejals, més la torna, es creuen d’esquerres o progressistes, després de tancar l’any d’el centenari haurien de traure aquestes dos ofenses a la dignitat d’un poble, però sense oblidar mai lo que va passar i les conseqüències tràgiques que va comportar. Creiem que el “pedigrí” (demòcrata,progressista,d’esquerres) no el dona el nom, el nom el dona el treball,i en quina direcció es treballa.

Del Bloc no diem res, doncs no sabem lo que pensen,segurament li fa més nosa Ramón Bofill que el Camilo, actual alcalde Honorario de Vinaròs.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

2 Responses to “LA POR DELS CAGANERS”