L’AJUNTAMENT I LES FIRES

Ajuntament i fires

Histories per no dormir, o l’espill real de la classe política que lliurement escollim. Polítics que “lliurement,” ens imposen els partits.

Perquè parlem d’aquesta manera? Doncs anem a explicar l’ultima actuació de l’equip de govern, responsables en primer lloc, en segon l’oposició, per no enterar-se, i per acabar dels empleats de l’ajuntament, (part burocràtica) que són els  que fan “ córrer els papers” oficials.

El cas que des de l’Associació de Veïns Migjorn explicarem semblarà de “risa,” però, nosaltres creiem que es una cosa molt seriosa, per aquet motiu ho denunciem.

Avui, 8-7-2010, els veïns de la mal anomenada zona d’oci, (que en realitat es una zona de sorolls, vomitades, pixerades, alguna caguerada, i no poder descansar per la nit), han rebut un ofici de l’ajuntament signat per el senyor alcalde que ens informava del període d’informació pública per fer al·legacions a la sol·licitud de l’Associació de Firers Mediterrània, per instal·lació de les fires al Passeig  Fora Forat.

Ofici (com diem), signat per el senyor alcalde el 16-6-2010, i surt de l’ajuntament el 2-7-2010, nº de registre, 015342, 16 dies desprès, i rebut pels veïns el 8 de juliol.

Informació pública que possiblement no es va fer legalment, per la falta d’informació als veïns, que ni en aquest tema han segut respectats els nostres drets d’informació pública, doncs la durada era de 7 dies, però, abans de les fires. Ara sols hi em tingut 1 dia per donar la “nostra opinió” i d’un fet ja  passat i sofert,  i que els va permetre instal·lar-se sense les al·legacions preceptives  dels veïns.

Repetim la jugada per parts i a càmera lenta:

  1. 1. L’alcalde signa l’ofici el 16 de juny,
  2. 2. “surt” de l’Ajuntament el 2 de juliol,
  3. 3. el reben els veïns el 8 de juliol, 9 dies després d’acabades les fires, i 22 dies de la signatura de l’ofici per el senyor Alcalde.

En aquesta tramitació d’informació pública, algú és el responsable?.

Per això, des de L’A VV Migjorn demanen responsabilitats !!

Vinaròs 8-7-2010

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

One Response to “L’AJUNTAMENT I LES FIRES”