SANITAT

SANITAT

Avui mateix hem lliurat un parell d’escrits per registre d’entrada a l’Hospital de Vinaròs.

Un primer destinat al President del Consell  de Salut del departament de Salut 01, senyor Marcelino Domingo (Alcalde de Benicarló) demanant que es convoque novament aquest orgue de participació ciutadana donat que fa més de 6 mesos que no ens reunim i creiem que deu haver-hi alguna cosa que podem tractar. A més a més d’incloure en l’ordre del dia tant la memòria sanitària de l’any 2009 com el projecte d’aquest any.

Creiem que seria inacabable la llista de temes que s’haurien de tocar. Pensen que en un parell de reunions a l’any han complert amb el tràmit que representa la participació ciutadana en la sanitat. Tema del retard en la inauguració de l’Hospital, el segon centre de salut de Vinaròs, com va el centre de Benicarló, les deficiències a altres poblacions. Ens haurien de dir com estan els problemes que varem plantejar en les altres reunions com són el dèficit de personal sanitari, metges, infermeres, etc, si s’han solucionat les llargues llistes d’espera en algunes especialitats, etc., etc., etc.

I un segon escrit l’havem adreçat al senyor Director de l’hospital, manifestant-li que seguint un punt aprovat en la nostra assemblea general ordinària demanem una jornada de portes obertes a les noves instal·lacions abans de ser posades en funcionament a la fi de poder observar aquest nous espais sanitaris, conscients que si no ho fem ara, per alguna raó o un altra més prompte o més tard també les haurem de visitar però no de la mateixa manera.

Tots tenim moltes ganes que d’una vegada per totes es puga inaugurar la part nova de l’Hospital en la confiança que moltes de les deficiències que tenim ara seran superades i gaudirem d’una sanitat millor.

No ens volem fer cap il·lusió ni som il·lusos, ja hem dit el que pensem que representa per ells la participació ciutadana i constatem que de pressupost per dotar com cal les noves dependències sanitàries no n’hi ha massa. Però per exigir els nostres drets no ens quedarem i seguirem en la nostra, en la de tots, en la de demanar el que ens pertoca.

Vinaròs, 25 de maig de 2010

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

One Response to “SANITAT”