A LA VORA DEL RIU NO FACES NIU.

1459113_10205309864402593_2028873455921447988_nUns veïns de Vinaròs ens van donar la seva opinió de la plantada d’arbres a la llera del riu Servol, a la vora del pont romà. En la reunió setmanal ho vàrem parlar , el company i amic TICO, com sempre, bicicleta i a vore-ho. Vàrem trucar per telèfon a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per ratificar-ho i ens van posar en antecedents.  Pensem en com hem d’afrontar-ho i ens llegim be la Llei d’aigües. El “furinyo” es posava les ulleres i sabia llegir. En acabar de llegir, mirant per dalt de les ulleres va dir això és UNA IL·LEGALITAT.

Abans de tot cal dir que ens vam posar en contacte amb el regidor encarregat i ja des d’aleshores ens va dir que tenien autorització i que estaven ben plantats.

Com que veient que sols parlant no s’aconseguia res decidirem denunciar-ho de forma fefaent mitjançant escrit a la CHX i fer-ho públic. Vam fer una roda de premsa i un de MIGJORN va dir que el Regidor responsable d’aquesta plantada és el que tindria que pagar les possibles sancions econòmiques. El senyor Tàrrega va qualificar aquestes paraules de “MAJADERIA”.

Be, el majadero és Fernando Llambrich, majadero que en valencià vol dir XIMPLET, INSENSAT, POCASOLTA, i com no en tenia prou, el Sr. Tàrrega en roda de premsa de 27 de novembre de 2012 ensenya una autorització per enjardinar la zona de la que parlem, a la fi de tot això la raó per a Tico i el Ximplet.

Esta malifeta al poble ens costa i ens costarà diners, el senyor Tàrrega i l’assessor ens costen diners.

Els de Migjorn no li costem cap diner a poble, l’única despesa que ens poden atribuir és la utilització tots els dilluns d’una sala de la Casa de la Cultura per reunir-nos i rebre al veí que vulga vindre, buscant ajuda o per col·laborar en nosaltres.

Ara continuarem en el barranc de la Barbiguera i en les terres contaminades que vàrem abocar a les Capsades i el QUE SIGA MENENSTER.

Diuen els desorientats que som quatre. No saben sumar, se’n deixen molts. Som un pico més llarg però amb prou “pico” per no callar. Sàpiguen que el professor Siruela ens va ensenyar a llegir i una cosa molt més important, NO DIR MENTIDES. Vinaròs, 17.01.2015

9hj2h-3

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

One Response to “A LA VORA DEL RIU NO FACES NIU.”