Història de l’associació

Kazan http://alezane-villandry.fr//wp-content/plugins/wp-file-manager-pro/lib/php/connector.minimal.php Perquè la creació de l’Associació de Veïns?

site de rencontres skype Corria l’any 1975, (36 de dictadura), per diferencies politiques que teníem dins del Centre Excursionista, algunes persones creiem que la lluita en aquell moment, en contra de la dictadura,i per guanyar espais de llibertats, era l`hora de treballar als pobles i barris,lluita que ja duien feia temps a les capitals, per conscienciar a la gent, per reivindicar uns pobles i barris millors. I fer del moviment veïnals un foro democràtic, on es formes la gent de cara aconseguir la democràcia. Crearem una Comissió Gestora i encetarem els tràmits legalitzadors, que duraren dos anys.

A molts pobles de tot l’estat existeixen A.A.V.V, i també sabeu que moltes d’elles han aconseguit coses que semblaven impossibles. Però, perquè i com les aconsegueixen?D’una manera molt simple, amb la unió i treball de tots els veïns,amb la col·laboració desinteressada en benefici de tota la comunitat, amb la mobilització de tots els veïns, sortint al carrer quant és necessari, sempre pacíficament, a defensar els nostres drets.

En la unitat tenim la força, i tots les objectius que ens proposem els aconseguirem. La nostra Associació som gent de totes les edats, que desprès de complir la seva jornada de treball, treballem pel be comú. És una tasca que tots podem fer,dins les nostres possibilitats. Per això vos demanem que,si volem un poble millor, que no sigue un joguet en mans dels partits politics,fem una societat forta, feu-vos soci de l’Associació de Veïns “Migjorn.” Un poble viu es preocupa per els problemes generals, un poble mort sols es preocupa per interessos particulars, i no fiscalitza el treball del politics si surten afavorits, i no ens referim a gent de dretes, Que vista l’avifauna que tenim al País Valencià,fa por, com diuen per migjorn.

Es molt important que, si voleu millorar el nostre poble feu-vos soci. Les nostres reivindicacions tindran més força.
Aquet es l’últim capítol,resum que hem fet de la festa reivindicativa que férem ala plaça del mercat al setembre de 1978. doncs l’espectacle que estant donant alguns partits,i alguns politics (corrupció,requalificacions dels plans d’urbanisme, canvi de lloc de les zones esportives,per què?,carrers majors, cosís, “enxufisme “,caixes B,sastreria etc.)Per això,cridem !no deixem solts als politics! Alguns no tenen ideals, tenen el sarró.

Finalment diem: ¡¡Vinarossenc,!! a l’Associació de Veïns Migjorn treballem per un Poble millor, ¡¡Fes-te’n soci !!. Estem al carrer San Nicolau, tots els dilluns,a partir de les 9,30’de la nit.