COTINO ENS DEIXA.

Wermelskirchen 28. Oct, 2014 0 Comments

sedentarily 1256934806000CotinodnEl Sr. Cotino ens ha deixat, políticament parlant, clar. Tota la desesperació d’un poble que no sabrà com afrontar aquesta baixa tan significativa. Recordem que poc a poc s’han anat incrementant totes les malintencionades declaracions de tota l’oposició envers aquesta personalitat.  No se sap com però estava al mig de tots els escàndols haguts i per haver aquí al País Valencià. Diuen que va ser el que va donar el vist-i-plau de les despeses de la visita del PaPa (7.49 milions) tant de temps i encara mou la cua,  que com la seua família té interessos en Benestar Social i Urbanisme el van apartar per passar-lo a una reserva de primera, a ser la segona autoritat del País Valencià. Va ser investigat per unes factures carregades sense control a unes caixes fixes més fosques que les targes negres de caixa Madrid, deien també que feia negocis en residencies de majors. Recordem, per un altra part,  la seua resposta en el cas del metro de València. I mentre ell s’ho mirava tot des de dalt de la trona.

Doncs si, ara per fi dimiteix i si es demostra alguna cosa també serà repudiat i assenyalat com a «el pitjor» fins i tot pels seus, i li diran igual com al nostre Carlos Fabra, que sentiran vergonya del que ha fet. PERÒ HAN HAGUT D’ESPERAR A FER-LO FORA PER PARLAR. Home que abans no ho sabien, tenia poder, movia fils i havien d’acatar allò que emanava dels dictats del que ara porta el timó. Segur que també sortirà algun regidor dient «me siento avergonzado de las acciones de algunos de los miembros de mi partido» però com hem dit, sempre parlen després.

Fem una recapitulació per concloure aquesta petita ressenya, si a Madrid tenen al tresorer a la presó per robar diners a mans plenes, si la Gürtel ompli de porqueria totes les capes i estaments del partit, si alguns prohoms són processats i culpabilitzats, ens porta a la conclusió que aquest partit a qui pertanyen no està controlat, és un desgavell total. Aquí al nostre malmès País Valencià on si rasques un poc surten casos de corrupció del mateix partit, llavors ens preguntem des del poble, en quines mans hem tingut tant de temps el nostre desgovern?.Qui governa aquesta disbauxa?

Diuen que també deixa l’escó i el que el substitueix és un altre imputat però, el que esperem és qui es farà càrrec de la presidència de les Corts, nosaltres des d’aquí voldríem vore si es pot col·locar al nostre diputat D. Mariano, homònim del President del govern espanyol i que li podria donar un punt afegit. Al menys si hi ha algun canvi de cadires a vore si aconsegueix algun càrrec de renom i llavors també ens faria més gran la llista de promeses incomplertes però això si,  ho faria amb més solemnitat. Vinaròs, 13 d’octubre de 2014.

1091 Saldaña - Cotino y la visita del Papa

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!