VOLEM MÉS METGES.

cues http://palawork.it/?charka=bakeca-incontri-a-roma&0f2=84 ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE VINARÒS “MIGJORN” I

http://framura.eu/?kytovuy=annunci-incontri-telese&8bb=c3 ASSOCIACIÓ DE VEÏNS “SANADORLI” de BENICARLÓ.

Les emergències sanitàries que pateix el nostre hospital són cada vegada més freqüents. Recordem: ginecologia, anestesistes…  ara radiologia, i pot ser alguna més que no ens hem assabentat.  Per tan el problema és més greu que el que sembla.

Cert que totes s’han resolt de forma favorable i no s’han estat de res per resoldre-les. El que els critiquem és que fins que no s’ha destapat el tema no s’ha resolt o, vist per un altre costat, no s’ha solucionat fins la darrer hora en que s’ha fet públic. El que diem nosaltres és que el problema és endèmic, és d’arrel,…  i cal solucions urgents que pal·lien aquestes deficiències. Per l’altra part, conseqüentment, les llistes d’espera  que ja van prou carregades van en augment, i no paren d’augmentar.

Per una altra part s’estan acabant les obres per poder instal·lar una ressonància magnètica, que aviat estarà a punt. A punt?. Faltarà la dotació de personal i tal com veiem que està la recerca i assignació de radiòlegs ho tindran cru per fer que en vinguen. Llavors podem aventurar-nos sense fer massa errades que serà la nova empresa que han contractat l’encarregada de portar-la.

Sí, efectivament, la Conselleria de Sanitat anuncia que la situació de radiologia de l’hospital de Vinaròs és d’emergència i contracta una empresa per garantir la adequada assistència sanitària justificant-ho que aquest departament pot atendre potencialment a 300.000 persones.  Per una altra part en la visita que va fer la mateixa consellera diu que allò de passar d’Hospital Comarcal a General no pot ser perquè no tenim prou població per fer aquesta reconversió. Si o no, en que quedem?

Es estrany que per una part la Conselleria reverteixi la privatització del hospital d’Alzira i està a punt de revertir el de Dènia, aquí a Vinaròs es privatitzen els serveis. De forma provisional, diuen, però ja vorem con acaben.

Les solucions poden ser molt variades. Nosaltres seguim proposant que canviar d’Hospital Comarcal a Hospital General, creiem que és la proposta més viable i que seria millor per tota la comarca. També n’hi ha altres que es poden aportar: donar més punts,  fer una escola universitària, etc. El que cal i és del tot urgent és tenir la convicció i la voluntat política d’aplicar-ne alguna.

 
Port Louis Cal resoldre aquest problema que ens lleva drets, ens priva d’atencions i fa que les llistes d’espera siguen molt llargues, massa llargues.


Vinaròs, Benicarló 11.02.2019

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!