DEMANEM UNA REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA I URGENT DEL CONSELL DE SALUT

http://lesjoursheureux.anglet.fr/?tumnenravichsja=rencontres-ecolos&0f8=9d 09. Ene, 2019 0 Comments

Blood pressure concept with blood pressure meter and heart, vector illustration in flat style

Sra. XARO MIRALLES FERRANDO.

Presidenta del Consell del Departament de Salut  de

VINARÒS.

Vinaròs, 7 de gener de 2019

Senyora:

Per la present i com a representants de la CAVE-COVA el Consell de Salut   li venim a demanar una reunió URGENT I EXTRAORDINÀRIA del Consell de Salut del Departament de Salut de Vinaròs que vosté presideix.

No tenim dubtes que és coneixedora de la situació real que a hores d’ara tenim, o millor dit,  patim al nostre Departament. Falta de metges especialistes, falta de recursos i molt llargues cues i, per completar el panorama en negatiu, la possible dimissió de la Directora-Gerent de l’Hospital Comarcal.

No és el moment d’acotar el cap i deixar que passe el temps sense més accions que deixar-nos portar per allí on el destí ens vullga portar. La inacció no és cap solució.  La Generalitat i en aquest cas la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha de mostrar clarament les seues propostes i  ha de donar solucions a totes les mancances que tenim.

Els ciutadans a qui representem tenen el dret que els donem respostes a les preocupacions que dia a dia s’estan fent més realitat.  Els ciutadans volen, volem, respostes i propostes clares.

tetchily És per això que li demanem aquesta reunió que repetim hauria de ser tan aviat com es pugui, en espera de la seua ràpida resposta.

 

Atentament,

 

Sebastià Fabregat Ayza                     Maria González de la Riva Troncoso

A.VV. MIGJORN- VINARÒS         A.VV. SANADORLÍ – BENICARLÓ

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!