REUNIÓ AMB EL DIRECTOR TERRITORIAL DE SANITAT

http://watergeefjedoor.nl/2056-csnl13269-asta-casino-den-haag.html 21. Mar, 2019 0 Comments

Sojītra d5518412-ae25-4bb4-a582-4fa2e01838ff

Divendres dia 15 les associacions de veïns de SANADORLÍ de Benicarló, MIGJORN de Vinaròs i membres d’APFERCOM, associació comarcal de malalts de nefrologia, es van reunir amb el Director Territorial de Sanitat, Edelmiro Sebastian. També va assistir la Gerent del Departament de Vinaròs i membres del seu staff directiu. Es van tractar temes com la recentment passada crisi de radiòlegs i la continuïtat de crisis que anem passant, els veïns li van dir que a ulls de la població el Departament està en crisi permanent, recordant-li que primer van ser la ginecologia, després els anestesistes i ara la radiologia i com a conseqüència les llistes d’espera es van incrementant i ajornant visites de tota mena. Cardiologia, intervencions quirúrgiques, nefrologia, urologia, etc. Tot i que va dir que la solució a la carència en radiologia era provisional, els veïns ho veuen com una privatització cosa incompatible amb la voluntat expressada per la Consellera.

Li van plantejar diferents mesures per pal·liar el mal endèmic de la carència d’especialistes facultatius: passar d’hospital comarcal a hospital general, que s’incrementen les places d’estudiants que fan el MIR i que tinguen una permanència d’un parell d’anys, i com a tercera l’increment de punts per vindre a exercir en un hospital de la perifèria. Aquesta darrera proposta va anunciar que era una mesura que feia sols quinze dies que ja s’havia posat en vigència.

Sobre els malalts de nefrologia ens va anunciar que tenen molt avançat la contractació d’un nou nefròleg però, pel que fa a la diàlisi tot segueix igual. Des d’APFERCOM i els veïns van insistir en la viabilitat i la necessitat de traslladar el Centre de diàlisi a l’hospital de Vinaròs com ho va aprovar el parlament valencià en una PNL.

Vinaròs, 18 de març de 2019.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!