INNOCENTADA

28. Dic, 2018 0 Comments

4ac5e5a4-07cd-4d7c-97b8-f785a1bf91d6

En la festa dels innocents, l’associació de veïns MIGJORN ha volgut tornar a fer la reivindicació que els més innocents no poden fer, o no els deixen, que també:  Els xiquets i xiquetes que van a l’escola Jaume I.

Un nou any hem fet la posada d’una primera peça de l’escola que ha de ser i que de moment no és. Sí, l’escola Jaume I. Un any vam posar la primera pedra, un altre la primera rajola, la primera finestra … avui i per decisió unànime de la junta stains femmes libres Torcy s’ha posat la primera TEULA. Aquella que els ha de tapar el sostre, teula que els protegirà dels aiguats, de la humitat i fins i tot del sol i del vent. Perquè els volem ben a cobert i ben resguardats.

Esperem que aquest 2018 siga l’últim any de la col·locació de primeres històries en matèria escolar i que, tal com s’han compromés, comencen d’una vegada per totes les obres i en no massa temps puguem veure com el nou edifici pren forma i s’alça per acollir als seus alumnes. I que els xiquets i xiquetes que van a aquesta escola puguen gaudir de la bona ensenyança dels seus mestres en el lloc que pertoca, fora dels barracons.

Vinaròs, 28 de desembre de 2018.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!