36 è tall de carretera – Carta oberta al Subdelegat del Govern en Castelló

http://duatlonvaldebebas.es/?mefistofel=conocer-gente-online-de-otros-paises&19d=c4 22. Jul, 2016 0 Comments


IMG_20160721_192903
IMG-20160721-WA0025

13718501_1143001219098770_5749171378310622259_n

Vinaròs, 21 de juliol de 2016

EN DAVID BARELLES ADSUARA.

Subdelegat del Govern en Castelló.

Plaça Maria Agustina, 6

CASTELLÓ DE LA PLANA.

Senyor,

Ens adrecem a vostè com a representants del moviment veïnal Transversal per una AP-7, GRATUÏTA, JA!.

Acabem de vindre del tall de carretera que com sabeu fem tots els dijous, no a la vostra demarcació, que ens ho haveu denegat, ho fem a terres veïnes de Catalunya, però sols al creuar el Sènia.

Ens adrecem a vostè precisament avui perquè a l’hora de fer la nostra acció reivindicativa per demanar l’alliberament de l’AP-7 i precisament al lloc on no ens deixeu tallar la carretera s’ha produït un accident. Accident greu, dos vehicles implicats, quatre ferits, a dos els han hagut d’excarcerar. Aquest lloc concret, allí on ha estat l’accident i vostè no ens permet fer el tall per raons de seguretat, avui ha estat tallat per necessitat. Allí on vostè no ens permet fer el tall en una durada curta, avui aquest temps s’ha disparat considerablement. I no precisament per la nostra culpa, no pel perill que nosaltres representem, ans al contrari.

Sabem que vostè s’acull a les ordres de la Direcció General de Tràfic per justificar no deixar-nos tallar la N-340 però, nosaltres ens acollim a la quantitat d’accidents que tenim en aquestes contrades per insistir. Nosaltres ens acollim al dret de dir que no volem que cap dels nostres parents, amics, veïns, turistes, etc., es vegin afectats pels accidents en aquesta carretera de la mort degut a la gran densitat de vehicles que circulen.

Uppal Kalan http://minasdesierramorena.es/?morw=citas-valladolid-gratis&0ce=e4 Si des de la Direcció General de Tràfic reconeixen la gran densitat de tràfic per fer denegar els permís de manifestar-nos tot just en aquestes dades, podrien fer quelcom més que prohibir, podrien donar com a solució la que nosaltres venim demanant de forma reiterada. Senzill: alliberen l’AP-7 i el perill disminuirà.

Sabem que no hi ha ningú que s’opose a aquesta mesura alliberadora, fins i tot volem pensar que vostè també està a favor. Cal ser valent i reconèixer-ho, hem de ser tots els estaments que ho demanem amb fermesa, tots a una per la millora de la seguretat en la carretera. Som conscients de que hem de seguir manifestant-nos fins aconseguir-ho i per tant li demanem la seua implicació per que ens autoritze a tallar la carretera allí on demanem. Fa més el que vol que el que pot.

Aprofitem aquesta missiva oberta per fer una crida a tota la societat per a que tots s’impliquen i diguen junt a nosaltres : PROU, AP-7 GRATUÏTA, JA!

Atentament,

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!