40 anys de lluita. Ens mantindrem fidels per sempre al servei d’aquest poble.

nor'-west 14. Ene, 2015 0 Comments

randki w ciemno katowice images (2)Hem fet un repàs de les nostres activitats en el 2014 i us en farem un tast del que hem anat emprenent. Molts de melons que anem obrint, que tenen més o menys ressò popular i que en alguns ens han fet cas aquells que poden resoldre-ho. Reunions, articles, comunicats, informes, instàncies i rodes de premsa, tot amb un sentit, fer-ho saber a la població i que se’n pregue consciència. Un altre problema és si ens han fet cas o no però, ja sabem que segons el nivell o la graduació de moviment que tenen les reclamacions, es mouen en un sentit o en un altre.

El tema que al que li hem dedicat més temps és el del soroll.-  El més important és que hem aconseguit que se’n parle i que siga assumit per la societat en general el que representa per aquells que el pateixen. Comencem un nou any i en tornarem a parlar.

Un altre tema important és el que ens van fer fora del Consell Escolar Municipal. Estem estudiant i consultant perquè no veiem clar l’actuació de l’equip de govern ni del Secretari de l’Ajuntament. Esperem no tardar en fer algun comunicat al respecte.

Medi ambient.- Sobre els herbicides. Aquí cal afegir que vàrem presentar denuncies a Seprona i a Salut pública.  Hem vist que recentment han tornat a aparèixer cartellets anunciadors. Si posen cartells és que hi ha perill.

Sanitat.- A més a més de la participació en el Consell de Salut hem encetat una activitat molt il·lusionant amb la col·laboració d’altres associacions de veïns de pobles de la comarca i amb representants de sindicats.

Platja.- Contaminada quan plou. Seguirem en els tràmits. Nosaltres no ens conformem. No volem aquesta contaminació. Ni l’equip de govern ni l’oposició han dir res. Un altra història és l’ocupació desmesurada de la platja, vàrem contactar en Costes. Seguirem aquest any.

Terres negres.- Vam aconseguir el nostre propòsit.

Zona blava-taronja, pàrquings, recollida d’escombraries, neteja, i llum.- També no hem parat de dir que no ens sembla be la privatització d’aquests serveis no s’aconsegueixen els objectius i ho acabem pagant per totes bandes. Menys serveis i més cars.

Clots als carrers.- Denuncies públiques, fotos, etc. Alguns s’han tapat però el fort ho arreglaran abans del maig. Sabem que no serà per nosaltres, serà per ells.

Hauríem de fer tres o quatre articles per explicar tots els temes en què hem estat invertint el nostre temps però, ho deixem estar aquí doncs no disposem de més espai. Creiem que aquests han estat els més importants. Esperem contar amb la força i moral per seguir endavant i amb el suport de la gent que pels carrers ens anima a seguir. En repassar l’any 2014 notem que no som tots però, ENDAVANT 2015.

menosprecio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1558548_611360062269351_867691259_n

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!