AVUI 28.01.2016, DE NOU A LA CARRETERA

Kyakhta 27. Ene, 2016 0 Comments

gelidly IMG-20160127-WA0004Volem agrair a tots els alcaldes i partits polítics del territori que hagin donat suport al moviment veïnal que reclamem la gratuïtat de l’autopista AP7, que hagin fet pinya després de moltes dificultats i se n’hagin adonat que és important pel territori.
Volem donar les gràcies sobretot als veïns que cada setmana ens han estat donant el seu suport, no tan sols a aquells que venen a la carretera cada dijous, sinó també als que estan a les xarxes socials i que de moltes maneres s’estan posant en contacte amb nosaltres. Aquest és un moviment que creiem que és molt potent gràcies a tothom.
Ara encetem una nova fase en les nostres reivindicacions en la que elevem un esglaó els nostres interlocutors. Començarem en breu una sèrie de reunions amb els representants dels principals partits polítics que ens representen a tots, doncs ara elevarem les nostres reclamacions al Congreso de los Diputados de Madrid. Ara necessitem saber què opina cada un d’ells, dels dirigents de qui marca les pautes de la política a nivell espanyol, català i valencià.
El proper dijous 25 de febrer tenim ja concertada una reunió amb Carme Forcadell, Presidenta del Parlament de Catalunya, i tenim demanades reunions amb Carles Puigdemont, President de la Generalitat, Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana i també volem parlar amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull.
A nivell espanyol volem saber què pensa Pablo Iglesias, Albert Rivera, Pedro Sánchez i Mariano Rajoy. Nosaltres volem saber realment què tenen a dir sobre el tema i quin és el seu posicionament al respecte. També estem preparant reunions amb Marta Rovira, secretària general d’ERC, amb Ada Colau, Alcaldessa de Barcelona o amb Miquel Iceta, primer secretari del PSC. No tenim cap mena de posiconament ni color polític. Aquesta setmana sense anar més enllà, la CUP exposa el tema a les seves assemblees territorials per dur-ho a l’assemblea nacional més tard.
El que tenim clar és que el Partit Popular es va comprometre que el 2019 alliberaria de peatge l’autopista, però nosaltres volem que veient el difícil panorama de governabilitat que es presenta a Espanya ara per ara, els partits que puguin manar a Madrid es posicionin i alliberin el peatge immediatament, que s’avancin al 2019 a causa de l’elevada sinistralitat que patim a la N340.
Nosaltres el que volem és que la nostra reinvindicació sigui una realitat el més aviat millor i evitem més accidents i més morts a la carretera.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!