CARTA ALS REIS MAGS

katolicki sylwester dla singli 06. Ene, 2014 0 Comments

venezia bacheca incontri 1555520_564935853588181_92086544_n

 

 

 

 

 

 

CARTA ALS REIS MAGS.

Benvolguts reis mags, Melcior, Gaspar, Baltasar, patges i asesor: .

Com cada any us escrivim per demanar-vos el que considerem que ens fa molta falta.

En primer lloc cal esmentar que també li vàrem trametre una carta similar al Pare Noel però, el que no volem és que vostès es queden sense feina i els puguen aplicar un ERO que per aquí està de moda. Que per part nostra i per demanar que no quede i a vore si entre tots feu possible que els nostres desitjos aconsegueixen esdevindre realitats.

Demanem un segon ambulatori, el cinquè col·legi, trens de rodalies per poder desplaçar-nos tant en direcció Castelló com cap al Principat de Catalunya, una estació d’autobusos, un lloc on puguen estar tots els camions de Vinaròs, lloc on es podrien instal·lar empreses de serveis relacionats en tot el que fa al transport.

També volem dues rodones més a l’actual N-340, una a l’encreuament de les Capsades i l’altra amb el Camí Carretes.

Que facen els espigons de la platja abans que un temporal en tire un tros a la porta del mercat. Que s’acaben les “malpromeses” obres del port. Com que vostès son mags  també demanem que la utilitzen en salvar les palmeres, aquí hi ha poca voluntat o no  en saben o no volen. Per voler també volem més seguretat al poble i seguretat al camp, que planten tots els arbres que fan falta pels carrers del poble, hi han molts escocells òrfens d’arbre. Demanem  un enllumenat  digne, adient amb els impostos que paguem. Que circular pels camins del poble no semble que circulem per la democràcia cada vegada els fan més estrets. I moltes més coses que faríem una carta inacabable.

Tot i això reconeixent la seua dificultat, també ens conformem que encomaneu una mica de trellat i seny per a qui ens manen. Que pensen que després de tot la gent del poble és la pagana i la qui sofreix totes les seues malifetes.

Suposem la tisora de les retallades també els haga tocat  a tots i pot ser supere els seus pressupostos, llavors podem dir-los que pregunten en l’Ajuntament de Vinaròs i els aconsellaran de com fer alguna  transferència de crèdits allí en fan moltes.  A vore si entre vostès  i el Pare Noel ho podem aconseguir.

Moltes gràcies per tot.Veieu que no demanem res  per a esta associació de veïns, demanem per al poble, per a natros ja ens va be un poc de carbó i l’amor que ens té l’equip de govern de l’Ajuntament de Vinaròs.

 

Moltes gràcies. Vinaròs, 29 de desembre de 2013.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!