Pressupostos de l’Estat-fa. Generalitat. Diputació

Pressupostos de l’Estat-fa. Generalitat. Diputació

Migjorn… cabuts que cabuts

Más-empleo-menos-impuestos-Rajoy politico-mentiroso

 

Pressupostos que com ja hem denunciat manta vegades, en altres escrits aquestes entitats governades per gent i partits elegits democràticament, però, desprès a l’hora de governar,(millor seria dir manar) de les promeses escampades i jurades en campanya no hi son, se les ha menjat el gat, i aquí tenim al gat quasi mort, amb un empatx de promeses i mentides. Tindrem que fer-li una purga democràtica unitària i tirar-les a les escombraries, junt amb els imputats en afers de corrupció. La  corrupció, ferramenta que sol usar, quasi sempre la dreta.

Ara després d’estar al limbo de les coses amagades, el PP trau al mig de l’Àgora el polígon industrial, però vol el recolzament de tots els grups, aquesta proposta vol dir que el polígon no és farà, doncs  és l’excusa que busca la dreta, per tapar la inactivitat duta a cap durant aquest dos anys i mig. Sort encara, que el pare de la regidora de festes, president dels restauradors, ha omplert el buit cerebral (idees) del equip de govern en tirar Vinaròs endavant. Entre arrossos, gambes i llagostins avant va el carro. Però, conte que si és para la burra és para el carro. I la burra que tira del carro som el Poble, els que patim les salvatges retallades als drets socials i democràtics, que ens està regalant la dreta.

Avui sols farem referència al passeig in acabat. La plataforma terrestre be o malament està llesta, però falta, com hem dit un grapat de vegades, la protecció marina. El  passeig  com està ara perilla. Protecció que és la reforma  dels espigons, els tres actuals de la cara del poble, refer i allargar el del riu, més fer-ne un de nou a la part dels Cossis. Acompanyat de tirar a la platja, moltes tones d’arena.

Responsables de la paralització de les obres, el govern central de Zapatero i Ragoy.

Responsables domèstics, els grups politics del Ajuntament de Vinaròs, al ple de 31/7/2012, és va aprovar una moció de Migjorn demanant al Ministeri de Medi Ambient (Costes)  responsable  de l’obra, la seva finalització.

El 17/9/2013 feren una instancia al Ministeri de Medi Ambient (Costes) demanant informació, que no em rebut. Ara tornem ha demanar als partits que tenen representació a les Corts de Madrid que tots junts, reclamen acabar l’obra. Qui no plora no mama, no volem que tanquen Canal 9 per culpa nostra, ai!! ja “l’han tancat,”? doncs que no tanquen cap hospital per culpa nostra, però Rajoy, Fabra, Moliner, Juan, actuals responsables, no demanem quelcom que no faça falta, esta dins el projecte i pressupostat, sis milions, i pagats per nosaltres.

 

Vinaròs, 16/12/2013    

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!