A CARNAVAL TOT NO S’HI VAL

joué lès tours rencontre sexuelle 31. Mar, 2014 0 Comments

Abans de la festa carnavalesca  la regidora de governació sortia a la premsa per anunciar que es farien controls tots els caps de setmana per evitar que els joves consumisquen alcohol en la via pública i que avisarien als pares en cas que siguen menors d’edat. Pretenia eradicar el «botellón» . La noticia no diu res de les excepcions, no diu res que en Carnaval tot es val i això que d’alcohol se’n va consumir la tira i no se’n  va amagar ningú, amb cotxes amb les portes obertes i  música «a tope». Grans, joves i menys joves, homes i dones, la gran majoria de gent que va anar abotellon les casetes va consumir alguna beguda alcohòlica i va ser evident que en tot el poble era «un gran botellon».

El que argumentem aquí és la falta de coherència en aplicació d’unes normes que fan per tothom i que segons quan se la salten a la torera. Cert que és un greu problema el consum d’alcohol en el carrer i més per joves i encara més per menors d’edat.  El consum en excés sempre és un greu problema però, no s’aconsegueix res amb les prohibicions i multes i menys si quan ve alguna festa giren el cap i miren a un altre lloc. I que conste que no som dels que estem a favor de la prohibició i si del control però, Middelkerke tots els dies i sense discriminar lloc ni local.

La gran majoria de gent que va sortir a les desfilades també en va consumir i amb la beguda ve el problema de l’evacuació dels líquids i en aquests dies, qualsevol racó prop de les casetes i de les desfilades feia fàstic, doncs el personal s’alliberava allí on els venia de gust. De molts portals de cases, de carrers, de racons, ..  emanaven unes olors gens agradables que indicaven la manca de llocs habilitats.

També sabem dels esforços que fa l’organització del Carnaval per a que això no pase i que caldria alguna solució per no donar la impressió de que Vinaròs era un gran «meódromo» , la gent que ve de fora s’emporta una imatge no molt positiva.  No cal dir que aquells a qui no els agrada aquesta festa també opinaran de la mateixa forma.

Nosaltres, que formem i hem format part d’alguna comparsa i que hem sortit i alguns encara surten a les desfilades, volem que el Carnaval visca per sempre més i que encara siga més gran i més participatiu, per tan  en aquest petit article volem denunciar per una part les contradiccions d’un equip de govern sense idees i contradictori i per un altre indicar uns fets que a ningú agraden i que segur tenen solucions.

A més a més l’equip de govern s’ha vanagloriat de que no va hi haver car robatori en les casetes de Carnaval, el que ens alegrem però, no han dit res de les denuncies hagudes en la resta del poble, tan vehicles com vivendes ni tampoc dels haguts en el camp.

Per acabar també volem apuntar que amb menys decibels a les casetes la festa no decauria. Vinaròs, 15 de març de 2014.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!