A LA NOVA DIRECCIÓ DE L’HOSPITAL

femme cherche amour tunisie 09. Abr, 2016 0 Comments

singoli donne 2017 dibujo_animado_del_edificio_divertido_del_hospital_postal-r2e4e21b95a034be8b76c8aa78e1547a6_vgbaq_8byvr_324

Tothom som conscients de la importància del nostre Hospital Comarcal, no sols per la nostra població, si no també per tota la comarca. Tothom som conscients de les mancances i retallades que hem patit i denunciat reiterades vegades.

Prompte farà un any de les eleccions autonòmiques i no els negarem que hem estat expectants per vore les novetats que suposadament la Conselleria havien de fer en el relleu de l’equip directiu. Aquest relleu, per fi, s’ha produït fa poc de temps, pel que sabem hem estat l’últim departament en substituir als responsables. Esperem no seguisquen la tònica de deixar-nos sempre en el darrer lloc i tampoc siga una premonició.

Des de la nostra Associació i mitjançant aquestes línies els volem donar la benvinguda. Cal fer saber que Migjorn, des de la nostra fundació fa ara 40 anys, hem estat molt implicats en la reivindicació de la millora en els serveis sanitaris i som membres del Consell de Salut.

Per fer una primera avaluació i presentar les nostres demandes, fa uns pocs mesos, ens vàrem reunir en l’actual Directora Territorial de Sanitat.

Les problemàtiques llistes d’espera, les dotacions materials i humanes, el manteniment de l’hospital, les carències d’infraestructures tecnològiques, les ambulàncies, … el desitjat nou ambulatori de Vinaròs, són part d’una llista que creiem massa gran i que s’ha estat acumulant en el decurs de molts anys.

El no tenir accés als Pressupostos, el no poder tenir cap Memòria, ens porten també a seguir reivindicant la informació que hem de tenir els ciutadans per a avaluar degudament el funcionament del Departament. No sabem en quant ens ha afectat les retallades de forma quantitativa però si que sabem que les ràtios de personal i de llits estan per sota de tots els mínims establerts.

Aquests són una sèrie de qüestions que portarem a la reunió que tindrem el proper dia 15 d’aquest mes amb aquest nou equip directiu. Juntament amb MIGJORN, estaran altres associacions de veïns de pobles de la Comarca, companys de Benicarló, Peníscola i Traiguera portaran també les seues reivindicacions per vore si podem entre tots millorar-ho. Millorar la sanitat en la nostra comarca és el desig i l’esperança de tots. Vinaròs, 03.04.2015

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!