A RAMON I AL SEU AMIC.

obscurely 11. Jul, 2012 0 Comments

http://adsecurite.fr/?seledka=site-rencontre-chretien-protestant&47c=1d

Davant l’intercanvi de missives entre Tico i Quico volem també sortir al pas i dir la nostra opinió,  manifestant a més a més que per part nostra donem per acabat el tema. No ofèn qui vol sinó el que pot, i tu, Ramon, no cal que ho intentes, no pots. Sols una puntualització, cert que Tico ens va llegir la carta a l’associació però hem de dir-te que al fer-ho li van caure unes sentides llàgrimes. Va ser molt dur per ell fer aquell escrit, va ser molt dur dir-li el que li va dir a una persona que el considerava amic.  Per aportar un detall té diré que l’any 2005 Caixa Vinaròs va convidar a l’Associació MIGJORN a formar part del jurat que atorga l’Alè Vinarossenc, va anar Tico i a l’assemblea posterior ens va assabentar que ell, Vicent Beltran,  per iniciativa pròpia i en nom de MIGJORN havia proposat a Joan Francesc Sanç i Solé com a digne mereixedor d’aquest guardó. Varem assentir complaguts. Fins aquest nivell era l’estima i admiració que sentia un vers l’altre. I ens va dir que volia que el poble reconegués el seu historial. Ara, ben cert no passaria el mateix. Una persona no canvia de la nit al matí, es canvia per motius concret i Tico els va exposar i no anem a reproduir-los.

La cort d’honor de Vicent Beltran, com tu dius i saps perfectament som gent de MIGJORN, som amics, orgullosos de ser-ho i per molts anys, que compartim taula i opinions moltes vegades i de les que tant tu com el teu amic vareu defugir.

La diferència és que mentre tu ens has enviat algun missatge per escrit, Quico va portar a terme la seua traïció, i no llevem ni una coma a aquesta afirmació. A lo que després de la incredibilitat d’uns fets consumats hem anat descobrint les seues jugades fosques. Tant fosques i mentideres com les seues respostes a les acusacions que li feia el nostre amic i president. Que sapiguem nosaltres MAI cap Ajuntament ha hagut de triar entre dos pressupostos pels actes de la Flama. La Jaume I no existia i ho organitzava sempre MIGJORN. La mala jugada ens la feia cada vegada que posava per davant la Jaume I, que emetia factures, pressupostos, i encapçalava paperets de loteria amb l’ànim de tenir un protagonisme inexistent. Sols Quico i els seus propers, n’eren conscients, a la resta ens enganyava.

Per concloure, i seguint amb les mentides. En el missatge de la Flama d’aquest any es fan les víctimes de la crisi per no poder repartir coca i mistela. Fins que MIGJORN varem decidir apartar-nos de l’organització, teníem el vist i plau de la regidora de festes per poder dur endavant aquesta despesa, fins i tot d’un grup de música. S’han venut molt barat.

Quico, en el nostre particular Fossar de les Moreres tu no tens lloc.

Vinaròs, 8 de juliol de 2012.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!