AI VENT, I VENT I VENT.

http://cavaga.it/?kolaps=donne-in-cerca-di-uomini-in-cividate-al-piano&f33=b5 09. Mar, 2015 0 Comments

Morelia IMG_5471En aquests dies passats ens vam atipar de vent. N’ha fet molts de dies i ho ha deixat tot sec. A Vinaròs no ens som aliens a aquestes ventades, cada dos per tres en tenim .. i de ben fortes. És possible que aquesta darrera etapa ventolera ha estat un poc més forta, però no molt més. Aquí tothom ha hagut de treballar de valent per vigilar els despreniments de façanes, contenidors, etc.,. Tot volava.

Christianly Una vegada sembla passat el present temporal cal fer recompte dels danys, com després de cada combat cal recomptar les baixes. Aquí a Vinaròs recomptem aquestes baixes per contenidors. Hi ha hagut un munt de baixes i per quasi tots els carrers, Sant Gregori, Camaraes, Tomás Mancisidor, Maria Auxiliadora, Pont, Jaume I, etc., etc.,  per tot arreu havia algun contenidor que no va poder resistir l’empenta del vent.

En la pàgina web: avmigjorn.org vàrem exposar un munt de fotografies de la desfeta, dels pobres contenidors trencats. Tots trencats pel mateix lloc, per les tapes. El vent feia saltar les tapes, les arrancava, llavors entrava per dintre, els voltejava i al caure quedaven destrossats. El problema era la tanca, no tancaven com calia, hem escoltat com excusa. Al que nosaltres preguntem si la culpa és que són molt voluminosos i, a més a més, tenen poca consistència. També pot ser siguen de plàstic dolent. Ens preguntem si aquests contenidors no els van comprar de saldo. I una més, si fallen els tancaments, pot ser que el manteniment no es porta com cal.

Llavors aquells que van comprar els contenidors, ara tot just fa un any, no van tenir en compte el vent i pel que han dit podem pensar que l’empresa que s’ocupa de la neteja no en té cura dels mateixos. Pel vist tampoc van pensar en la qualitat del material ni en la seua fragilitat.

Quina gestió ens ofereixen a Vinaròs. Per un costat una despesa que queda trencada a la primera de canvi i al mateix temps un servei de neteja i manteniment que no compleixen les expectatives. I els veïns a pagar, si home, si, que no ens està de més, a pagar com sempre, que ja estem acostumats.

Per a que demanar responsabilitats si no n’assumiran cap però, al menys no ens quedem en ganes de dir-ho. Si ho haguessen de pagar ells de la butxaca s’ho pensarien més abans de canviar els contenidors antics per aquests de nous.

Per cert els vells estan arraconats al costat del cementeri morint-se de riure veient com ara pot ser els hagen de tornar a traure’ls a la feina. Vinaròs, 02.03.2015

IMG_6147

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!