AIRES FRESCS.

http://petangueules.fr/4oglict_kklehq6jm 03. Jun, 2015 0 Comments

Pacotxo-Camps.-Picam-22.05.2009A penes si han passat sols unes quantes hores després que les urnes donessen un missatge de renovació i d’esperança en molts de pobles, ciutats i comunitats autònomes.

Aquí al País Valencià també han dit el mateix i l’aire de renovació també ha vingut i ha volgut allunyar les olors de corrupció, malversació, prepotència, amiguismes, etc, etc, que teníem en estes contrades. Aires de renovació tan benvinguts que ens ha fet recordar aquells que començaren a foragitar els rastres del ranci franquisme i de la dictadura. Els d’ara, els d’ahir, també han estat uns vents frescs i nous que han hagut de prendre molta força  per emportar-se tots els tufs de mala olor que han deixat els mals que ens han portat a la crisi/estafa actual. No cal fer més incís però, el que si que hem de fer és guardar-los en la memòria  per si de cas algun flaire perdut ens pot alertar d’una nova malifeta.  Si, també a Vinaròs. També fins aquí ha arribat la fresca renovació, que si actualment no havia olor a corrupció, si que ha llevat un fort olor a prepotència i autoritarisme de l’equip que fins ara ens ha governat. La manca de diàleg i l’excés de sermons alliçonadors de l’Alcalde des de la seua trona pot ser un resum d’una legislatura basada sols en la queixa per l’herència rebuda. Els aires que s’han emportat tots els perfums no sabem de quin punt cardinal ha sorgit. No, no som pretensiosos, no volem atorgar-nos cap protagonisme, però no ens negaran el dret a alegrar-nos dels moviments polítics haguts i de l’acabament de la majoria absolutista, i si que volem pensar que hem tingut un punt, molt menut, però que molt menut, de força on el migjornet netejador ha fet la seua feina.

A Vinaròs, no és difícil resumir com enfrontem el futur, han minvat els que en tenien més per donar pas a un protagonista nou. Dos d’aquí i tres d’allà i comencem de nou. El nouvingut ve en molta força però, en un aire novedós que voldrà fer-lo valdre. S’obri per tan un panorama de pactes i més pactes que han imposat els resultats electorals. Augurem moltes hores de conversa i una legislatura on la paciència, la comprensió, el respecte i la tolerància hauran de fer presència de forma continuada i, per resumir, la DEMOCRÀCIA, així en majúscula, ha de ser la que prevalga per sobre de tot en benefici d’un poble que vol anar endavant i no ser aturat pels entrebancs partidistes que puguen sorgir. ENHORABONA A TOTS I A TREBALLAR. Gràcies pel vostre esforç. Vinaròs, 25.05.2015.

Ring of hands giving a teamwork theme

Ring of hands giving a teamwork theme

 

http://lun-deux.fr/wp-includes/block-supports/wp-login.php  

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!