¡¡ Aixó no sura !! Més be s’afona !!

images (2)Al setmanari d’informació local 7-Dies, nº 630, del dia 01/11/213 “Migjorn” denunciavem la nova llei de regim local, ara li diuen, Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local. Una llei molt restrictiva per als pobles, i ser un pas més que fa el PP per potenciar una entitat sangonera, que xupla els diners que haurien  d’anar als pobles menuts i mitjanets, la!!Diputació ¡¡ Que han transformat en un cau de vividors (alguns assessors, no tots, clarament endollats) i de alguns politics de segona fila, que molts d’ells, quant no conocer personas por facebook tocaven poder clamaven per la seva des aparició.

Fora  Diputacions!! “poble de pobles” diuen, es l’excusa que donen alguns diputats per seguir apegats a un poder fals, un poder que entre uns i altres, mal administren diners que tendrien que anar directament als pobles més necessitats, que son els que pateixen amb més virulència les salvatges retallades dels magnífics politics que cherche femme anglaise pour mariage manen sobre nosaltres. Aixó si amb molta ma dreta, i en Sahiwal garrot. ¡¡ No a la LRSAL!! Que serà l’estocada final per als pobles, doncs el teatre de “varietats” que pareix el govern central,  (sembla la companyia de la Pavón i el gitano Blanco),que està retallant tots els serveis bàsics del Estat del ben estar social. Com quedarem quan la “cuba de purins” (diputacions) es fiquen xuplar amb aquesta gola que mai està plena.?

Fora Diputacions !! “poble de pobles” diuen. Aquí sols hi ha un sol poble, Castelló, que serà la resclosa on és quedaran retinguts els diners, que seran malgastats en camps de golf deficitaris, escoles taurines, assessors etc, assessors que son una fotracada, 30, trenta, més que l’alcalde de París, 14 catorze lligats a presidència, cap d’ells cobra menys de 1082,89 euros nets al mes, 7, set d’ells més de 2,000. La retribució bruta anual puja fins 916.000 euros, aquet proper any 2014 el pressupost és de 122,6 milions, i la inversió serà? de 22,6 milions, (Levante 14/11/2013) els altres 100 en què es gastaran? Els impostos que paguem on faran cap? Quant cobren els 27 diputats’

Sense diputacions el sr dom Carlos Fabra no tindria el neguit que ara te, dormiria tranquil.

La Generalitat deu a Vinaròs, 2,4 milions per no fer la piscina. Cobrarem?  

El govern central ens deu a Vinaròs, 6 milions per fer els espigons i aportació d’arena, el Senador Ortiz que diu? Cobrarem?

Fora Diputacions!! Diputacions que NO son elegides democràticament

No!! a la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de la Administració Local. Es més llarg el nom que els diners que arribaran als Pobles

 

Vinaròs,19/11/2013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!