AL MINISTERI DEL MEDI AMBIENT I MEDI RURAL I MARÍ (arena i espigons als passeig)

07. May, 2012 0 Comments

 

 

 

 

 

l’Associació de Veïns de Vinaròs Migjorn, amb seu social al Carrer Sant Nicolau, s/n., de Vinaròs, amb tot el respecte

 

EXPOSA:

 

En Vinaròs vostès van finançar una gran obra, la renovació del passeig, canviant una imatge antiga i trista a una de moderna i innovadora que és un balcó obert al mar, ample i gran, a més a més peatonal, orgull dels vinarossencs i admirat pels visitants. L’obra tenia que completar-se amb la renovació dels espigons i l’aportació d’arena que li acabaria de donar la imatge desitjada d’un passeig i platja atractius per nous turistes amb el corresponene benefici econòmic pel poble.

 

Tant la renovació dels espigons i l’aportació d’arena són, com vostès saben perfectament, complements indispensables per donar per conclosa tota l’estructura, doncs amb aquestes obres pendents el passeig queda desprotegit per complet i queda al lliure albir de les tempestes que el puguen colpejar, les quals porten el perill de la desfeta d’aquest obra que tant valorem. A més a més cal pensar que l’aigua pot arrivar a entrar, com de fet ja ha passat al menys una vegada des de la seua construcció, en el tunel que porta al parquing amb la consegüent destroça de vehicles i instalacions.

 

Tenim constància del retrocés que està tenint a hores d’ara la platja sense aquestes defenses esmentades, en alguns llocs prop de 30 metres, i el retrocés no s’atura, be que ho coneixen vostès.

 

Per tant i per concloure i http://intercampus.fr/?radichego=roissy-en-brie-rencontre-d-un-soir&398=05 a la fi de protegir aquest obra que van sufragar vostès

 

SOL.LICITA:

 

impartibly Ens informen de si tenen previst finanitzar la seua actuació amb la realització dels projectes que suposem estan aprovats, espigons i aportació d’arena. Nosaltres els volem instar a la realització de tot plegat, si menys no però DE MANERA URGENT,  l’aportació d’arena doncs seria una forma de paralitzar l’avançament del mar per protegir el passeig que és el que de veritat importa. MOLTES GRÀCIES.

 

Vinaròs, 02 de maig de 2012.

 

 

MINISTERI DEL MEDI AMBIENT I MEDI RURAL I MARÍ

Servei Territorial de Costes – Cl.Blasco Ibáñez, 48 . 46010 VALÈN

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!