ANEM A TORTOSA?

Soio 22. Ene, 2010 0 Comments

http://maintenance-informatique-22.fr/http:\/\/maintenance-informatique-22.fr\/ En aquest mes de gener un component de la nostra associació va tindre el gust o caprici d’anar a Tortosa per passar la revisió del seu cotxe. No ho va fer pel mal servei de les persones que atenen a Vinaròs, ni pensar-ho, sols ho va fer per comprovar si tot allò que contaven era veritat i si l’estalvi valia la pena.

Cert que ho va comprovar, per començar costa 21 € menys. A Vinaròs una revisió d’un cotxe dièsel normal costa 64.15 € i a Tortosa 43. A més a més, si tens que tornar-hi per un fallo d’una llum o qualsevol coseta a Vinaròs tens que pagar uns 20 € afegits i a Tortosa res. No descobrim el mon si diem aquestes coses doncs sabem que no som els únics que ho tenim comprovat, el cert és que sembla una cosa absurda (la diferència de preus) però és la realitat i, encara que hi ha sobre uns 40 Km. de distància entre ambdues poblacions, surts beneficiat si no tens molta pressa doncs pots gaudir al mateix temps d’un passeig molt agradable.

Sembla que tenim la ITV de les més cares de l’estat Espanyol, ens hem d’alegrar doncs sembla que deuen tenir en conte el poder adquisitiu per posar aquests preus (som o ens consideren més rics)?

Nosaltres ens fem aquestes reflexions i preguntes, a vore si hi ha algú que siga capaç de contestar-les.

En primer lloc, recordem que aquests terrenys on estan ubicats “eren” de propietat municipal i al poc temps de cedir-los a la Generalitat per aquest fi, va privatitzar el dit servei d’ITV. Si tenim en conte que aquest senyors no han de pagar lloguer, almenys que sapiguem nosaltres l’ajuntament del poble no en cobra. On pot estar la diferència en el preu de la revisió si fan el mateix a tots els llocs?.
Quina administració és la que te competències en la matèria, l’estatal, la comunitària, la provincial…???
Si no paguen lloguer que ens expliquen clarament la diferència de preus o si el paguen, qui el cobra?
Hi ha alguna avantatja per passar-la a Vinaròs?
Si paguem més, l’usuari te alguna comoditat afegida, és més moderna o més còmoda la de Vinaròs?
I per acabar, és que la nostra és per als rics i la de Tortosa per als pobres?.

Cal apuntar per acabar que, en l’assumpte d’aquests terrenys, passà el mateix en l’escola del menor en l’avinguda. 29 de setembre. Després de cedir els terrenys privatitzen el servei i ens quedem sense terrenys ni avantatges (per la població) agreujada aquesta que a més a més algú ha cobrat (no el poble de Vinaròs) una punta de terreny que ha estat expropiat pels urbanitzadors del PAI que els envolta.

Volem el 5é i 6é col·legi.
Per quan la inauguració de l’ampliació de l’hospital.
i el nou ambulatori… se’n recorden?

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!