APARCAR CORRECTAMENT.

compartmentally Fa temps que venim reivindicant en diferents escrits i entrevistes personals els problemes que te el nostre poble en les voreres, donat a que algunes estan en males condicions i pel que veiem no hi ha forma de que les intenten arreglar.

Long Eaton

rencontre sérieuse sur tarbes En citarem un parell  que per nosaltres estan molt malament, una està en el Passatge Dr. Santos i en la plaça de les Corts Valencianes, plenes de llambordes que salten i el mouen així quant plou aquestes voreres en tota la seua amplada queden ple de piscinetes. Clar no pot ser d’altra manera doncs els camions segueixen entrant, i tots no son menuts aquests camions, alguns son de gran tonatge que van deteriorant progressivament l’estat d’aquestes malmeses vies públiques i que,  per més cèntriques que són i  als agents municipals no els és ve molt llunyà, semblen abandonats. Fins quan?

Un altra que també volem esmentar el la que es troba a la part del darrera de l’Hotel. Te un entrador afegit a la vorera del carrer que està el col·legi Manuel Foguet que quant cauen quatre gotes es converteix en una piscina de mig metre i en la mesura que vaige passant el temps la piscina s’anirà fent més gran. Allí tornen a ser els protagonistes els camions, alguns, fins i tot, arriben a les 10 tones, sent aquest pes una causa més que manifesta del mal estat d’aquest pas de vianants.

No volem,  ni pretenem que els camions no arriben als llocs on tenen que repartir la seua mercaderia, ni molt menys. El que pretenem i així ho hem denunciat, com deiem al començament, és que facen servir alguns tipus de vehicles menys pesats per accedir al centre de la població o d’emprar algun que altre sistema per evitar malmetre les vies pensades per vianants així com instar a qui corresponga, privat o públic, que si no pot evitar l’entrada de vehicles d’aquest tonatge que siga ella mateixa qui assumeixi el cost dels desperfectes que produeixen.

El fet és que si no ho vigilen, el cost de les reparacions és assumit per l’ajuntament i per tant ens repercuteix directament a tota la població en general, cosa il·lògica doncs no som els que ens beneficiem d’aquest serveis que donen els referits mitjans de transport.

I el 5é colegi? I el 2 on. Ambulatori? i la piscina? i…

Vinaròs, agost 2010

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!