arc mediterrani

El dijous buit de setembre els alcaldes de les ciutats grans de l’estat s’han reunit a Castelló per reclamar al govern fermesa davant la UE per demanar la prioritat del tren per l’arc Mediterrani. Que no ens passe quant el PP governava a Madrid que entre l’Aznar, el Cascos i la Palacios van anular la prioritat que li donava la Comissió Europea a la línea fèrria per l’arc Mediterrani, prioritzaven el corredor central i l’AVE que tenen que tancar algunes línies per falta de pinso http://docuformacion.com/?siftifkar=expat-dating-de-canyelles&175=ac , (usuaris overhastily ) amb els diners que costaren.

Doncs el centralisme genètic, el de sempre, ara recolzat per algunes comunitats autònomes governades pel PP, Extremadura,Castella la Mancha, Madrid mes els germans de l’Aragó, demanen que Puerto Varas aquet corredor sigue http://lesseguins.fr/?idalna=rencontre-en-ligne-imdb&df0=78 per l’interior, com sempre que passe per Madrid. Esperem que Europa sabrà valorar quin corredor es més necessari, tan en la vesant econòmica com social atenen les justes reclamacions d’els pobles afectats i fins ara marginats per l’Estat Espanyol. Recordem que el corredor central no toca cap port

Vinaròs quedarà entre dos ciutats amb dos pors importants Tarragona i Castelló, quasi especialitzats. Tenim un port que gestiona la Generalitat, port que si volem i fen moure als politics, podria ser un bon complement als dos ports esmentats. Però,te que posar-se en condicions, allargar el dic de llevant, treure l’escullera interior, reforçar la exterior, fer moll per poder atracar els vaixells, reclamar, tots a una,societat civil i polítics de Vinaròs la construcció fins el port de la A-68, la A-7 fins La Jana i una connexió del corredor Mediterrà amb elles i la AP-7, accelerar la construcció del polígon industrial de les Soterranyes i el parc Logistic de la Generalitat. Es una feina a llarc plas, però, si no fem el primer pas (unir la societat civil i partits) no podrem fer el segon. Es hora de posar-se a caminar. Preguntem a tots els partits que hi pensen fer, ho que han fet sobre aquet tema, des de Migjorn creiem que es una gran oportunitat que passarà pels nostres morros que no podem deixar perdre. Ens conformarem com ho em fet altres vegades? i direm com la rabosa,estan verdes¡¡ Obrim el debat, partits politics mulleu-vos, societat civil despertem, nosaltres serem els més beneficiats o perjudicats segons el corredor triat. Vinaròs perd pistonada, el motor rateja, que els mecànics (politics) el posen apunt i els (clients) societat civil pague o no segons la feina feta.

 

 

 

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!