BIBLIOPLATJA i CLAVEGUERA.

http://acaramelada.com/?dverikvartiru=servicio-de-informacion-de-citas&867=2e 18. Jul, 2016 0 Comments

cuba en diciembre  

http://sonderregulacion.com/?elcholo=mujeres-solteras-para-matrimonio&7cd=75 _xZhpI4b

 

Ens sembla molt bé la Biblioplatja al bell mig de la platja del Fortí. Mostra de la sensibilitat d’aquest Ajuntament en millorar la ubicació d’aquesta instal·lació i de fer visible la implicació que té amb la cultura i en la difusió de la mateixa. Encert en donar-li protagonisme privilegiat amb un espai d’ombra i pau.

Lloc on en els dies de pluja recomanem posar un petit observatori per vore tot l’espectacle que es produeix allí ben a prop. Ara be, caldria tenir preparat pels observadors una bona dotació de mascaretes per protegir-los de les males olors que surten per la claveguera una vegada arrastrada la capa d’arena que normalment la tapa.

Si, ens referim a la sortida de la claveguera que tot just està a l’altre costat de l’antiga escola Sant Sebastià. Allí vesa al mar una canonada de pluvials, que apareix i es transforma quan sofreix un increment minso de pluja. Llavors descargaaquesta aigua que hauria d’ésser clara es converteix en fosca, en bruta, putrefacta i olorosa, en el mal sentit de la paraula. I envaeix emmerdant tota la gran platja del Fortí per aquesta part central. La platja de Fora Forat no se’n salva, també sofreix aquests abocaments des de la claveguera que hi ha al costat del Servol. Però tornem a l’observatori cultural, des d’allí es podrà contemplar l’espectacle nauseabund de com surten des de dintre de les entranyes del poble els seus líquids més infames que contaminen l’aparador més bonic que tenim en Vinaròs, de com aquest passeig enveja de tota la contornada passa a ser la vergonya més gran del poble amb el perill sanitari afegit. Les butaques haurien de ser reservades per TOTS aquells que han tingut certa responsabilitat en el govern del poble, a TOTS repetim, els que han estat en el govern i en l’oposició. Uns per que justifiquen el no haver fet res per canviar-ho i altres per no haver-ho denunciat. Per girar el cap o amagar-lo sota l’ala pregant per que la pluja no fos intensa ni que durés massa dies.

Membres de l’Ajuntament de TOTS els colors, equip tècnics d’urbanisme, medi ambient, serveis, etc. US DEMANEM QUE LI DONEU UNA SOLUCIÓ, FEU UN PACTE URGENT PER SOLUCIONAR-HO. Això representa un perill evident i amagar-ho no ho arregla. Amb la salut no s’ha de jugar, no es pot jugar i fins ara s’ha consentit i s’ha obviat. En la nostra pàgina web tenim fotos, vídeos, articles i moltes referència a aquest fet. Vergonya, cavallers, vergonya.

Seguim tallant la N-340 al costat del riu Sènia, tots els dijous a les 19 h. Aquesta setmana un nou accident, en Peníscola, NOU ferits, dos turismes, xoc frontal.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!