CADA BUGADA PERDEM UN LLENÇOL.

descarga (8)A Vinaròs de vegades els nostres governants fan bugades i com que anem sobrats no tenen en compte la roba que porten a rentar. Fa anys ja van perdre un terreny on s’havia de construir una maternitat i va acabar en piscina privada.

El temps va passar i els llençols són més escassos. La ITV i el col·legi del Menor van portar el mateix camí. Cessió temporal a la Generalitat per acabar en mans privades. I el pitjor del cas és que sense cap compensació per la ciutadania ni per l’Ajuntament, sent com és la ITV molt més cara que a Terol o Tarragona.  Doncs si vàrem cedir-los graciosament els terrenys, l’Ajuntament ha de pagar religiosament totes les revisions que fa als seus vehicles, això si, aquí comproven el soroll que fa el vehicle, menys mal perquè de soroll estem saturats. Del col·legi del Menor, al passeig Fora’l Forat, que ens dieu?, que com la Generalitat no volien tant de terreny el sobrant el varen vendre quedant-se ells el benefici. O siga els donem uns terrenys, es queden el que volen i la resta el venen. QUINA CARA!.

Ara per anar seguint, en la darrera bugada perdrem un altre bon local. Allí on estan instal·lades les oficines del PROP també les cedirem a la nostra Generalitat perquè ells no volen pagar el lloguer on tenen les oficines de l’oficina de l’atur, al carrer Santa Marta. I a Vinaròs nedem en diners, aquí en teniu un, lliure, gran i preciós. Nosaltres, l’Ajuntament, ja en té un altre d’aparaulat, ens costarà 60.000 € de preparar-lo i 3.000 € al mes de lloguer, que no passa res, anem sobrats. Creiem que si a la Generalitat li fa falta algun local no estaria de més que se’l busqués però, creiem que hem de fer un esforç, estan sense un duro, la Terra Mítica, el port de la Copa Amèrica, el circuit de F-1, l’aeroport de «l’abuelito», el sou de la Rita, etc., etc.. I després ens vindrà el Sr. Amat dient que ells gestionen be, que estalvien diners però, nosaltres seguim dient que en totes les bugades, si no perdem algun drap, els vestits surten tacats de llegiu.

Fa poquets dies el nostre Alcalde en un escrit al diari «Mediterraneo» deia que no volia que Vinaròs fora Portbou, pot ser valdria més ser Portbou que «un lugar de la mancha de cuyo nombre etc.», NO, VINARÒS ARA I SEMPRE. Però tampoc Sodoma i Gomorra.

Encara n’hi han que son molt beneits i que a MIGJORN ens critiquen per fer us d’una instal·lació del poble, si veïns l’emprem i fem us d’ella per escoltar-vos a tots i ajudar-vos en la mesura de les nostres possibilitats, allí estem tots els dilluns a les 20 h. a la Casa de la Cultura. Darrer acudit de l’equip de govern: Per al 2015 el col·legi Jaume I, fora barracons. Riurem per no plorar. Vinaròs, 30 de setembre de 2014.

img

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!