CAMPANYA ELECTORAL

rencontres amoureuses ile de la reunion 19. Ene, 2015 0 Comments

534504_310148982390462_267075316_n 531163_310149132390447_884697397_nCert és que des del partit del govern municipal menys bonics ens han dit de tot. Serà que els hem fet baixar els seus fums d’infal·libilitat i d’acusacions en el que tot és falç menys allò que ells diuen.  No cal repetir la història dons ja és prou sabuda i comentada.

Una cosa que ens diuen és que som reiteratius i repetitius. Com podem ser d’altra manera si ni així ens fan cas. Per a mostra un altre botó i ens pot servir d’exemple per anar recordant temes de cara a les eleccions que ja les tenim a la vora.

Tema important per Vinaròs i que venim reivindicant des de fa molt de temps, LA PLATJA, així, en majúscules.  Per aquest tema hem presentat mocions, propostes, escrits, hem fet gestions, etc., etc., com sempre el nivell en el que ens movem nosaltres es queda un poc curt i arribem fins allí on podem però, el problema no el tenim nosaltres, MIGJORN, el problema és del poble sencer de Vinaròs.

Amb el projecte fet i aprovat el 20.11.2011, amb l’estudi d’impacte medi ambiental publicat en el BOE el 20.06.11, quedà tot en PENDENT D’APROVACIÓ ECONÒMICA. Estava valorada l’aportació d’arena en 6 milions d’euros.

Al ple de juliol del 2012 vàrem presentar una moció per demanar de forma conjunta al Ministeri de MAMRM  la finalització de les obres del Passeig, fer els espigons  i l’aportació d’arena per protegir el passeig dels temporals.

La moció deia: “Que el Ple de l’Ajuntament demane de la forma més ràpida possible la dotació pressupostària per poder portar endavant el projecte de la REHABILITACIÓ DE LES PLATJES SITUADES AL NORD DEL PORT DE VINARÒS, i que els grups municipals que el componguen prenguin el compromís de defensar aquesta petició allí on tinguen representació”.

Tico afegia en un escrit per aquelles dades: “El passeig ha costat molts euros i un escorxador per deixar-lo desprotegit davant els més que possibles temporals. Donem les gràcies a tots els grups amb representació per aprovar la moció de Migjorn. Però, que no quede oblidada”. Parlem de l’any 2012.

No volem pensar que no s’hagen fet esforços ni gestions per demanar-ho però, a hores d’ara no cal que ens conten a ningú com està la platja, els espigons i el passeig. No han posat ni un duro.

Maruoka Tornem a allò que anàvem i ara ens adrecem a aquells que es proposen governar-nos i que s’atisben com a participants ens la cursa electoral: com ho afrontaran, quines solucions tenen o ens proposen, o senzillament caldrà seguir pregant al sant de torn per a que ens protegegi de …. diemt-li… dels temporals.

 

Zapatero no ens va fer cas, Rajoy tampoc.

Vinaròs, 17.01.2015

 

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!