CANTER NOU, AIGUA FRESCA???

Prescott 05. Oct, 2015 0 Comments

http://marmolejo.org/?sryvparawi=cruz-blanca-pedir-citas-por-internet&527=05 cantaro-dos-asas-104Al dir cànter nou ens referim al nou govern municipal de l’Ajuntament de Vinaròs i després de cent dies (100 dies). L’aigua no està calenta però de fresca res, continuem tirant herbicides en la zona urbana i un dels herbicides que s’ha empleat en algun país de la Unió  Europea estan fent un seguiment per prohibir-lo. Migjorn ens vàrem fer molt contents en les paraules del regidor de medi ambient de posar el tractor municipal que porta la màquina de segar la brossa per netejar totes les cunetes dels camins del terme per no fer us d’herbicides cancerígens, Si és veritat que són perillosos, PER QUÈ ELS EMPREU???.

Quan plou les aigües brutes continuen desaiguant a les platges del Fora Forat i Fortí. En l’aparcament de pagament de la ZONA BLAVA que cada dia creix més, no es té en compte als residents que tenen la seua vivenda en aquesta zona. En els horts solidaris la unificació i la taula rasa està portant molt de malestar entre els usuaris. El poble continua brut malgrat les sancions que li posen a l’empresa adjudicatària. Per cert, volem aprofitat aquest article per dir que els treballadors de la neteja es guanyen en molta dignitat el sou, fan més del que poden.

Falten campanyes per sensibilitzar al poble per no embrutar sense que ens diguen que no féssem el gos com ens van dir en el seu dia.

És a dir, veïns, el cànter és nou, l’aigua poc fresca i té un gustet a fang. Ah!!! I del nou reglament del Diariet esperem que no ens censuren cap article com va fer el primer Director que va posar l’anterior equip de govern.

Si ens deixen, continuarem reivindicant les mancances de Vinaròs i recordem que les propostes que vàrem fer per les eleccions estan a la seua disposició, per si volen que les comentem.  Vinaròs, 29.09.2015

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!