CARNAVAL – PLAÇA DE BOUS.

femme cherche ami dakar 16. Feb, 2015 0 Comments

http://festyvesarts.fr/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://festyvesarts.fr/48h/ C13Ja estem en Carnaval. Esperem que ens ho puguem passar el millor possible, que el temps, el fred i la pluja  ens respecte i puguem gaudir d’uns inoblidables dies de disbauxa. Que la presentació de les reines del carnaval haja estat un acte magnífic i que els presentadors de la Gala aportaren el que tothom esperava d’ells.

Bo, una vegada feta la introducció formal volem adreçar-nos a tots els carnavaleros i tranquil·litzar-los. El lloc on ara fan la presentació de les Reines, l’antic camp de futbol Servol, el tenim per temps. Quan el Sr. Gandia va dir allò de que “dubtar de la ´construcció del col·legi Jaume I és com dubtat de que la Terra gira al voltant del Sol”, nosaltres cert que no ho dubtarem gens, gens ni mica. El problema és allò de la paciència. Si home, allò que no hi ha que tenir presa, que tot arriba, que té raó, que algun dia vorem que el col·legi Jaume I s’alça per fi en un lloc u altre del nostre poble. Però si, senyor Gandia, algun dia,, sense data, en el decurs del temps, el nou col·legi es farà. Per tant carnavaleros tenim lloc per la presentació de les reines en un llarg període de temps. Fins i tot el nostre Senyor Alcalde assegurar que president Fabra li va dir allò de el col·legi Jaume I el tenia en compte i ell se ho va creure. Però a la fi tot acaba en el mateix…  fum, fum, fum, ….

Un altra història seria enllestir la plaça de bous, que avui per avui sols serveis per allò que va ser projectada fa més de cent anys: fer curses de braus i poca cosa més.

No tenim dubte de que tothom està d’acord que la plaça de bous és el marc incomparable per fer les presentacions de les Reines del Carnaval i que també es podria aprofitar per altres events que no siguen els de fer sofrir i matar pobres animalons però, per adaptar-la a la normativa vigent cal fer inversions i que, avui per avui, hi ha altres prioritats que requereixen d’aquests diners però, no ens negaran que quan venen aquestes dades tothom recorda les presentacions que fins fa tres anys les fèiem en aquell lloc i ara les enyorem.

Cobrir la plaça de bous i adaptar-la per a festes:  quants diners ens costaria?, per un altra part tenim que tan a l’estiu com a l’hivern l’Ajuntament lloga unes carpes gegantines per fer actes, balls, sopars de gala, etc., Quant ens costen aquests lloguers?.- Voleu dir que si se finança l’adaptació de la plaça de bous en uns quants anys, no ho podríem pagar en el que ens estalviaríem en el lloguer d’aquestes carpes?.

Sabem que no som originals i que algú més ho ha proposat però, a vore si ara que venen eleccions ho traiem de nou i algú més puja al carro i aconseguim el que tothom voria com una gran inversió (menys els propietaris de les carpes). Vinaròs, 6 de febrer de 2015.

PD.- Felicitem als dissenyadors de Carnestoltes, encert total en el pirata major del “Reino”

C14 cronica de vinaròs

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!