CARTA A CORREUS

http://lesjoursheureux.anglet.fr/?tumnenravichsja=site-rencontre-gratuite-avis&725=78 27. Mar, 2017 0 Comments

rencontre femme dans le nord pas de calais  

IMG-20170326-WA0002 IMG_1583Vinaròs, 25 de març de 2017

 

CORREOS

Dirección de la Zona 5

Area de Red de Distribución UR de Vinaròs.

 

Sr. Responsable del Repartiment de Vinaròs.

Els signants de la present som representants d’un parell d’associacions veïnals de Vinaròs. Li escrivim en representació de l’Associació de Veïns MIGJORN i l’Associació de Veïns de la Costa Nord (AVENORD) i  ens adrecem a vostè com a signant d’una carta-circular adreçada a tots els veïns de les Partides (zones) de la Costa Nord, Costa Sud i Ermita de Vinaròs.

En una part ens diu que hem de posar al dia la nostra adreça postal, cosa que assumim perfectament i que la majoria de veïns tenim ja actualitzada, tot i això comprenem a la perfecció el seu missatge i el termini que se’ns dona per actualitzar-ho.

Però al donar la volta a la fulla el món se’ns cau a sobre. Ens diu que aquesta data marcarà la fi del repartiment de correu domiciliari que fins ara teníem. Que si no tenim BCPs haurem d’anar a les seues dependències on retindran la correspondència 15 dies. I en cas contrari serà tornada a destinatari.

Entenem aquest comunicat com una sentència sense judici que va en detriment del nostre dret a rebre la correspondència com qualsevol veí de qualsevol carrer de Vinaròs. Sabem que l’Ajuntament fa gestions per revertir aquesta amenaça però també som conscients que una vegada a vostès (als seus Caps) se’ls posa entre cella i cella, no hi ha qui ho pare. Ja ho tenen tot estudiat, lleis, reglaments, aplicacions, etc., etc., en vaselina i a poc a poc però, ens ho hem de tragar. Cal dir que la seua voluntat no és afavorir als ciutadans, no.

Sàpiguen que els veïns haguéssem entès un plantejament d’una planificació d’aquests BCPs.  On suggereixen que es posen, quants, com, a qui han d’agrupar, etc. i el cost.  Però ho han fet tan malament com han sabut doncs per començar no havíem sentit parlar mai dels BCPs. Així sense saber de què parlaven i sense entendre res ens han dit que ho hem de posar i prou. Apanyeu-vos.  De sobte ens han creat un problema que no hem buscat, no ho hem generat i segur que mai l’esperàvem.

Ens sentim menyspreats per la voluntat d’una empresa que a costa de veïns indefensos ens lleva un servei públic privatitzat en el seu dia.  Com ve sent norma en empreses privatitzades, per augmentar beneficis redueixen personal, lleven llocs de treball i no els importa baixar la qualitat del servei. Tot va en detriment dels drets dels veïns que som el que a la fi també ho pagarem tot. Però, el negoci és el negoci.

Ens diuen que la Llei els empara, però si és un servei d’utilitat pública, tampoc ens ho poden llevar d’aquesta manera.

Avui ens hem reunit aquí davant per exposar-los el que potser siga un fet continuat, donat que protestem per com ens han tractat i com ens han menyspreat. De moment, avui “casserolada”, demà farem el que els veïns demanen, no ens conformem, no volem ser ciutadans de segona, volem gaudir dels mateixos drets que la resta del poble.

Atentament,

ASS. DE VEÏNS DE LA COSTA NORD             ASS. DE VEÏNS DE VINARÒS

AVENORD                                                              MIGJORN.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!