CARTA A LA CONFEDERACIÓ HIDROGRÀFICA DEL XUQUER

Senyors,:

 

Per la present venim a adreçar-nos a vostès per comunicar-los la nostra estranyesa al comprovar la plantada de prop de 30 arbres que ha fet l’Ajuntament de Vinaròs en la mateixa llera del riu Servol, a l’alçada del seu encreuament ambla N-340i al costat d’una redona que dona entrada al poble.

 

Diem llera perquè la zona on han estat plantats aquests arbres, alguns de grans dimensions, és zona inundable per on, en grans avingudes d’aigua, transcorre l’aigua del riu i la porta per sota del pont. Cal recordar aquí que en aquella precisa zona els anys 1994 i 2000 l’aigua va anegar-ho tot, arribant inclús als 2m.d’alçada per sobre del referit lloc, inundant parcialment la benzinera que hi ha al costat.

 

Per tant,

 

1.- Si és llera i per tant zona inundable, ha de restar lliure d’obstacles per a què l’aigua puga circular lliurement.

 

2.- En aquesta zona no hi ha hagut mai cap arbre, sent per tant aquest grapat d’arbres veritables obstacles col·locats de forma antinatural que l’aigua hauria de sortejar.

 

Per aquestes raons serveixi la present per denunciar aquesta plantada d’arbres i demanar la seua intervenció fent retirar-los del lloc on han estat ubicats.

 

Esperant la seua resposta els saluda molt atentament,

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!