CARTA AL CANDIDAT DEL PP de VINARÒS.

Jatiroto 18. May, 2015 0 Comments

site de rencontre serieux pour senior gratuit 215039_1830260870653_6343094_nSenyoret:  Ens permetem d’adreçar-nos a vostè en contestació a la seua rebuda aquests dies i en la que ens proposes de sumar-nos a un equip jove, etc., etc.,

No crega que la carta l’hem rebut tots, no. Sols l’han rebut alguns dels nostres socis que vostès no tenen controlats, però que hem acordat contestar-lo en conjunt.

En primer lloc ens tracta d’amics. Doncs sàpigue que la cartes dels nostres amics les rebem en català. No entrarem en el tema de la carta en si, doncs segons vostès tot han estat fites aconseguides, i han fet com el màgic Andreu, que han tret del no res un munt de milions per minorar un deute que encara és enorme, parlen del Vinalab, de la comissaria, etc.  però no té ni una mica d’autocrítica, ni diu d’on va sortir tot, ja ho sabem que no és el seu estil però si que ens hagués agradat de llegir-ho. Per cert no diuen res dels casos de corrupció ni del seu lloat Don Carlos.

Si ens considera amics, deu ser pel tracte i de la cordialitat que hem tingut, reconeguen que la nostra relació no ha estat d’allò que en diuen distesa, ni tampoc tesa. Senzillament la van tallar en nomenar-nos NON GRATOS,  en no donar-nos contestació a les preguntes del PLE i per arrodonir-ho ens van dir TRAÏDORS.

Però, si que és cert que varen tenir que escoltar-nos junts als veïns quan vam anar a parlar del tema del soroll. Ja en parlarem si aquest estiu no els tenim que tornar a acompanyar per parlar-ne del tema en l’alcalde que corresponga per l’herència rebuda.

Un altre tema que tampoc ens van fer cas va ser sobre les més de 5000 signatures que recollirem en contra de la zona taronja, de l’ampliació de la blava i de l’eliminació dels 30 minuts gratuïts. En alguns sentits van recollir alguna proposta però ni de bon tros tot allò que demandàvem. Ara alguns partits ho porten al programa, vostès també???

No cal estendre’ns molt però cal recordar el cas dels ARBRES DEL RIU, que se l’han tingut que embainar per no fer-nos cas i que no ho deixem per conclòs.

També ens van apartar del Consell Escolar Municipal, que per cert el Síndic de Greuges ha admès a tràmit la queixa. Com sempre, el temps ho tornarà a posar tot al seu lloc.

Tan si renova com Alcalde com si no, sàpiga que amb nosaltres si que pot  comptar i tenir clar que la nostra voluntat és de seguir, per tant esperem que la nova legislatura siga molt diferent de la que acabarem però, amb la bona voluntat de tots, aconseguim el millor pel poble. Que TOTS tinguem sort i en el camí ens vorem…  Atentament.

11193237_10205813737696258_7266813662975798490_n f472217 img vinaroz 1 vis-camps32

img-12

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!