CARTA AL DIRECTOR DE L´HOSPITAL

bc9ed-hospital-de-vinaroz--11-12

 

 

 

 

 

 

 

Vinaròs, 20 d’abril de 2015.

Sr. Director de l’Hospital Comarcal de Vinaròs

Gerent del Departament de Salut de Vinaròs

VINARÒS.

Sr.

Els que subscriuen som representants d’Associacions de Veïns de pobles de la comarca. Som els mateixos que fa més d’un mes li vàrem demanar que ens donés hora per fer una reunió amb vostè i encara no hem rebut cap resposta. Perdó, si que l’hem rebut, ens va dir la seua secretària que esperava per concretar la data que també assistís algú de la Conselleria i pel vist encara no s’ha dignat ningú a vindre per parlar amb nosaltres. Quan ens vàrem assabentar que venia el Conseller de Sanitat pensarem (ignorants de nosaltres) que pot ser seria amb aquest el que volia que ens reunís però, tampoc.

 

La present és per recordar-li que encara seguim a l’espera que ens done data per poder entrevistar-nos amb vostè. Volem manifestar-li la nostra problemàtica, la dels nostres conciutadans, que volem un servei sanitari millor del que gaudim avui per avui, volem parlar de les llistes d’espera, de traumatologia, de la saturació de l’hospital. De com necessitem un segon ambulatori a Vinaròs. De com en els pobles del Maestrat necessiten un millor servei de comunicacions. I d’altres coses més.

 

Cert que tenim un representant en el Consell de Salut d’Àrea, però volem manifestar-li de forma coral el neguit que hi ha entre la ciutadania de com funciona la sanitat en la comarca.

 

Quedem a l’espera de l’esmentada cita, mentre el saluden atentament,

http://ipi-cooperacio.org/?skazka=donde-conocer-chicos-de-macael&afb=32  

tristana chica riot gratis  

Isiolo ASSOCIACIÓ DE VEÏNS RIU, SURRAC I AIGUAOLIVA – BENICARLÓ

Altenburg ASSOCIACIÓ DE VEÏNS SANT ADORLÍ – BENICARLÓ

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS AFECTATS “CAMI VELL” – PENÍSCOLA

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS “TE ROQUÉ” – TRAIGUERA

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS “MIGJORN” – VINARÒS.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!