CARTA OBERTA A L’ALCALDE PEL TEMA DEL SOROLL.

17. Jun, 2015 0 Comments

calleVinaròs, 3 de juny de 2015

Sr. Alcalde del MAGNIFIC AJUNTAMENT DE VINARÒS

 

Som a pocs dies de que comencen les Festes i Fires de Sant Joan i Sant Pere i com a tots els vinarossencs les veiem amb alegria i amb ganes de gaudir d’uns dies de festa i convivència general. Al carrer no es para, l’activitat és frenètica, també el soroll, que estoicament aguanten els veïns afectats. El poble té assumit traques, fires i atraccions, revetlles i tots els saraus que moltes entitats programen per participar en les festes i donar a conèixer les seues activitats desenvolupades i que llevat d’uns dies puntuals no tenen un horari molt allargat.

El motiu de la present és la preocupació i l’esglai dels veïns disgustats pel que a darrer hora ens hem assabentat, una programació continuada de 7 dies de música a la carpa jove. Wieluń Wijchen O siga que a més a més de tot el programa normal s’afegeix un plus musical (sorollós) de SET dies de durada.

Aquestes festes són el portal de l’estiu però per molta gent també són el portal de mal de cap per dormir poc, i no per gust. Han de saber que la paciència dels veïns té uns límits i vostès no ho saben apreciar.

Suposadament  a hores d’ara tenen tancats concerts, actuacions, etc., etc., però el que no tenen tancat i sempre és pot modificar és la QUANTITAT DE DECIBELS que emetran els equips de música i l’hora de començament i acabament.

No cal recordar-li que a qui li toca vetllar per la tranquil·litat del veïnat és a vostè i també és vostè qui ha de complir i fer complir les normes, en aquest cas el del soroll, el dret a la tranquil·litat que amb aquesta programació, quedarà molt malmesa. Demanar-los que senzillament  pensen en el veïnat i  que respecten el dret al descans. Atentament,

15.06.03 CARTA ALCALDE SOROLL (1)

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!