Concentració a Castelló per una AP-7 gratuïta.

http://centenariodelibes.es/?zabota=como-conocer-chicos-alemanes&f4e=16 23. Nov, 2016 0 Comments

http://saberatours.fr/?zorivnebi=rencontre-brel-programme&c97=d0 cartell_concentraci_ap7

Estreito E l pròxim dijous 1 de desembre des de les 18h fins les 18.45h. tindrà lloc una concentració a la plaça Maria Agustina de Castelló per reclamar una AP-7 gratuïta. El Moviment Veïnal Transversal de Terres de l’Ebre i Nord de Castelló que porta més d’un any tallant setmanalment la N-340 per reclamar seguretat i prou morts en aquesta via, traslladarà a la porta de la Subdelegació de Govern aquesta queixa reiterada a la que fan oïdes sordes.

Les Associacions de veïns de Terres de l’Ebre i Nord de Castelló van iniciar en setembre de 2015 una sèrie de talls a diferents punts de la N-340 per fer visible la necessitat de la gratuïtat de l’única via alternativa.

Els talls els varen fer regularment fins l’estiu passat. En la part de Castelló la Subdelegació del Govern no els deixa tallar la N-340 (nova variant) remetent-los a l’antiga N-340, punt conflictiu pels veïns del territori doncs aquesta antiga N-340 s’ha convertit en una via comarcal. Tot i això no han deixat de sortir a la carretera tots els dijous fins aleshores que els han posat més impediments.

Ara, per seguir en la reivindicació de la GRATUITAT DE L’AP-7 i fer-se més visibles, s’ha decidit continuar amb una concentració a Castelló.

Cal dir que el Ple del les Corts Valencianes i vora 140 municipis del País Valencià van aprovar mocions per demanar que s’allibere l’AP-7 des de Tarragona fins Alacant. El Moviment Veïnal Transversal ha fet reunions amb la Conselleria d’Infraestructures a València, partits representants de la Generalitat Catalana i del País Valencià, Subdelegacions de Govern de Tarragona i Castelló, i amb alcaldes de municipis vora la N-340.

El greuge que es pateix a l’Autovia del Mediterrani comparat amb altres autovies del territori espanyol, evidencien que aquest és un negoci del que només es beneficien uns pocs. De tot això els perjudicats som la majoria de la població, que hem de pagar per poder circular de manera segura per unes vies que haurien de ser públiques i gratuïtes donat a que ja estan més que amortitzades.

Pretenen que els afectats per les obres de l’A-7 al seu pas per Vall d’Uixó i tots aquells col·lectius que de fa temps reclamen la gratuïtat de l’AP-7 com a necessària per al nostre territori, s’uneixen en la reclamació animant a totes aquelles poblacions que estiguen d’acord a unir-se a la concentració del pròxim dijous 1 de desembre a Castelló en un sol crit que englobe a tots: AP-7 GRATUITA, JA!.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!