Dació per pagament, lloguers socials

Que és pensa que som? El PP deu creure que els habitants d’aquet estat, som uns babaus ? Deu pensar que tots som militants d’aquet partit mentider, que els dirigents, amb bon selló i millor paga, fan tragar un munt de “gripaus,” per defensar una acció de treball, i unes lleis que a ulls vista van contra de les classes populars, i PoPulars.

La dreta ens està matxucant amb rebaixes als nostres drets socials, que amb lluites i http://boisdebout53.org/?syleyman1=rencontre-femme-celibataire-en-polynesie&283=d7 bagues havíem conquerit els treballadors, (els vaguistes), aplicant un programa electoral, que no és amb el que van guanyar, mentin, les eleccions, el dia 20 farà un any. Estafa electoral, que el Fiscal General tindria que prendre part, denunciant-la.

Els jutges estant aplicant una llei hipotecaria, que alguns d’ells reconeixen que és injusta, si és injusta, per que l’apliquen ? llei que data del 1909, feta per protegir als banquers, prestamistes i usurers, si fa o no fa, com ara. El PP amb la comparsa del PSOE (quins altres) correns i apresa, desprès de quatre dies de part, han parit un decret llei, que sembla una parida, una burla, per “reformar”la llei hipotecaria que no donarà cap solució al greu problema de les hipoteques, afavorint clarament als amos de Espanya http://asti-serigraphie.com/?koftina=rencontre-femmes-sur-montlu%C3%A7on&786=b1 , la banca, especuladors i usures. I la llista de drames i suïcidis i ocupació de locals, seguirà creixent.

El 7 d’abril de 2011 Migjorn va presentar al plenari de l’Ajuntament, una moció recolzant la campanya de sèvres rencontre femme celibataire Iniciativa Legislativa Popular, i la Dació per Pagament, aprovant-se per majoria absoluta, i recollirem signatures per ser discutida al parlament espanyol, en fan falta 500.000, la plataforma vol arribar al milió. Migjorn, el proper dissabte 24 de novembre, a la plaça del mercat tornarem a recollir signatures, vos esperem , la progressia ha signat.?

Si no canvien ràpidament aquesta llei perjudicial per ha molts, (classes populars), en benefici de pocs, (la banca), la llista de suïcidis i assalts a les oficines bancàries, per desgracia, com em dit abans, no pararan

Noticia fresca: El PP blinda als presidents de caixes intervingudes, nacionalitzades. Gracies a una esmena del PP al Congrés, Rodrigo Rato, com a ex president de Caixa Madrid no tindrà que donar comtes a l’assemblea de la entitat, Com no ho tindran que fer, els presidents de Caixa Catalunya, Bancaixa, Caixa Rioja ila Gallega.

¡¡ Visca, la corrupció al poder!!   Que no hi és ?

 

No als desnonaments ¡¡ Dació per pagament ¡¡

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!