Davant la reunió a València dels Presidents de Catalunya i el País Valencià

IMG_20160818_191915

Davant la reunió a València dels Presidents de Catalunya i el País Valencià, Srs. Puigdemont i Puig, que segons les noticies tractaran i reivindicaran el Corredor Mediterrani,

EL MOVIMENT TRANSVERSAL VEÏNAL PER UNA AP-7 GRATUÏTA, JA, Veïns de les Terres de l’Ebre i del Nord del País Valencià, volem fer les següents manifestacions:

1.- Reconeixem i reivindiquen també la necessitat d’aquest Corredor Mediterrani com a necessari pel desenvolupament de tots dos territoris.

2.- Tot i això, com a totes les infraestructures els calen un gran finançament i, una vegada aconseguit, un temps substancial per a poder posar-lo en funcionament. Es a dir tardaran gran quantitat de temps.

3.- L’Alternativa que avui per avui existeix al dit Corredor Mediterrani i és emprat de forma majoritària per TOTHOM per mobilitzar persones i/o mercaderies és la carretera i en aquest cas, les que travessen de manera longitudinal ambdós territoris, la N-340 i l’AP-7:

  • L’AP-7 de pagament en molts de llocs, majoritàriament de dos carrils per sentit i amb gran capacitat d’absorció de trànsit.
  • La N-340, sobresaturada, amb un carril per sentit, passa per la vora de moltes poblacions, acumula una gran quantitat d’accidents i cada vegada li estan posant més entrebancs (11 rotondes en 66 Km. entre Alcanar i l’Ametlla) .

4.- Totes dues vies passen pel territori que compren les nostres comarques, cruïlla d’ambdues administracions autonòmiques, on la quantitat de morts en la N-340 és cada vegada més gran i l’AP-7 és de pagament. Qüestions fonamentals per la reivindicació que fa prop d’un any estem portant a terme  els veïns esmentats.

5.- A este moviment veïnal transversal s’han sumat de forma clara i taxativa més de cent municipis de tot el País Valencià i molts de Catalunya amb mocions demanant la gratuïtat de l’AP-7 de forma immediata.

6.- Tots dos presidents son coneixedors de primera ma de la problemàtica que descrivim.

7.- Demanar infraestructures inexistents  està molt be però, millor que les existents  les posen al servei de tots, ni són tant cares i, el millor, DEMA PODRIEM GAUDIR D’ELLES.

No més morts, no més rotondes a la N-340, DEMANEM L’AP-7 GRATUÏTA, JA!

 

19.09.2016.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!