de la BEACH PARTY a L’ELECTROSPLASH

rencontre english translation 12. May, 2014 0 Comments

béziers celibataires renou-274x300A l’agost de l’any passat es va celebrar a Vinaròs la «Beach Party», quelcom més que una festa, amb gran desplegament de mitjans. En el seu dia vàrem expressar el nostre rebuig pel nul respecte que van tenir al descans dels veïns, per no aportar res de positiu al poble  i per la despesa que comporta doncs la podrien destinada a altres menesters .  Enguany es volen superar i volen fer-ne una de més gran, una que es diu ELECTROSPLASH, amb més espai, més mitjans, més soroll i més despesa. Si l’any passar va ser sols una nit i vàrem quedar fats, aquest anys la sessió serà de TRES dies,TRES.

De la idoneïtat d’aquests espectacles i de la seua repercussió entre els joves podem discutir-ho, fins i tot ens poden convèncer que és positiva però, no ho poden fer en un altre lloc?. en un lloc que moleste menys. Diuen que serà diürn, per la nit tothom a dormir?. Permeteu-nos que ho dubtem.

No, no veiem que els importe el descans del veïnat d’aquesta part del poble doncs sembla que li tenen preferència.  La música que impera en aquests festivals és del tot  «matxacona»  i els nivells de decibels molt grans, el que comporta que a determinades hores si volen parlar entre els de la mateixa casa ho hauran de fer-ho per «guaxap» . Hi han veïns que s’han ofert per convidar als membres de l’equip de govern a que passen aquests dies de tanta festa a casa d’ells, que vagen a passar el dia amb tota la família, xiquets i grans i que també passen la nit allí, així podrien valorar de primera ma el que representa gaudir d’aquest espectacle en primera fila.

Diuen que ens han posat en el mapa però, això és el turisme que volem?, això és el turisme de grans esdeveniments que ha de potenciar al poble?, que pretenen? fins on hem d’arribar? que voleu que us diguem.  No cal dir que a nosaltres ens agradaria hi hagués algun tipus més d’esdeveniment doncs creiem que al jovent també li pot agradar quelcom diferent.

Pot ser una de les raons de que el PP demane que funcione l’aeroport de Castelló és per portar més turisme a aquestes festes i pot ser, si anem en aquest nivell de superació,  la semblança amb Salou i altres pobles del voltant serà més evident, llocs on aquest tipus de turisme està molt de moda. Vinaròs, 4 d’abril de 2014

PD.- Comuniquem a tots els nostres amics i simpatitzants que ens havem adaptat a l’horari d’estiu per tan començarem les reunions a les 20 h.. Ens seguim reunint, per ara, a la Casa de la Cultura, en l’Avinguda de la Llibertat.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!