DE QUI ÉS LA CULPA DE L’INCOMPLIMENT

http://paroissepontmain.fr/fete-paroisse-2017/embed/ 28. Ene, 2015 0 Comments

armentières homme gay politicuchos-783682No, no cal retrotraure’ns molt de temps, sols un anyet. Un any passa com si res però tot i això són molts dies. Diem això perquè a primers d’any 2014 l’Alcalde de Vinaròs, JB Juan, deia a la premsa local que la protecció del litoral en alguns trams de la zona nord era urgent i afegia que va mantenir reunions amb la Direcció provincial de costes i que estava a l’espera per signar un conveni per poder emprendre les dites reformes.

Podem afirmar que en el decurs de l’any es van fer les gestions que corresponien i fins i tot s’aprovaren en el Ple municipal la corresponent partida pressupostaria i l’aprovació del conveni que van signar els dos ens als que dediquem el present article, l’Ajuntament de Vinaròs i la Direcció Provincial de Costes.

A primers de desembre d’aquest any 2014, fa quatre dies, el senyor Tàrrega sortia a la tarima per anunciar que el Ministeri Agricultura, Alimentació i Medi-ambient havia comunicat al consistori l’adjudicació de tres importants actuacions en la costa nord de la nostra localitat per a minimitzar la regressió, obres valorades en 120.000 € i que serien finançades en un 60% pel Ministeri i un 40% l’aportaria l’Ajuntament .

Fins aquí tot correcte. Ens sembla molt be les gestions i com anava l’assumpte però, (sempre el però), les obres no han començat. Vam pensar que voldrien deixar passar festes i les començarien però, no. Han passat més de la mitat de gener i no s’ataülla res de res. Ni màquines, ni personal, ni tanques, el dit, res de res.

Per què no hi ha moviment?, per què no s’ha dit res a la ciutadania?. Quan els envien un paperet notificant alguna cosa corren als mitjans de comunicació i s’apunten les medalles. Ara pel contrari ni una paraula, ni d’afirmació ni de negació, ni una disculpa als ciutadans per no complir o per no fer complir allò que anuncien a bombo i tabal.

No critiquem la gestió d’aquest tema fins el desembre, tot el contrari. Però ara haurien de moure alguna cosa més per aconseguir que aquest projecte pugues vore la llum, que la costa quede protegida i que els vials afectats per aquestes obres siguen del tot segurs. Senyor Alcalde no li hem de dir quina és la seua feina ni com l’ha de fer però, convindrà que aquí ha de mullar-se per un cantó (Castelló/València) o un per  un altre (Vinaròs). Vinaròs, 16 de gener de 2015.

 

22 de juliol 2014

El Ayuntamiento y el Ministerio de Medio Ambiente firmarán un convenio para regenerar la costa norte

 

2 de desembre 2014

El Ministerio de Medio Ambiente adjudica tres obras de regeneración del litoral en la costa de Vinaròs

 

ESTA MUSIQUETA SONA A LO DE LES OBRES DEL JAUME I, PAROLE PAROLE, FUM FUM FUM

 

 

2014_jul_convenio_regeneracion_costa_norte-2x6lsu308v26zj8nehrfgq IMG_1067-2y21kppp114y3n3zrffe2y

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!