DE SANITAT

http://screenpolska.pl/?fipociya=randki-online-czat&da2=3b 30. Ene, 2012 0 Comments

joué lès tours rencontre célibataire

 

 

 

 

 

En l’associació de veïns MIGJORN per fi hem rebut la convocatòria per la reunió del Consell de Salut de l’Àrea 01, la nostra. L’última reunió d’aquest orgue consultiu data de l’octubre de 2009, clar, com en la sanitat no hi ha problemes. Ho entenem, Nosaltres si que la varem demanar al 2010, però ni cas. Llavors tampoc en havien de problemes.
Ara, pel que suposem, en han d’haver-hi alguns, doncs la convocatòria tracta de punts tant interessants com (en castellà la llengua del PP) “Dispositivo de atención estival. Mejoras en el Servicio de Urgencias. Seguimiento de Atención Primaria i la recurrent Ruegos y preguntas.” Si fa o no fa, els temes son iguals, idèntics, que els tractats en la anterior reunió i creiem que el contingut serà el mateix.
Pel que fa a la convocatòria, a aquest òrgan de participació no li interessa ni la crisi, ni com afectaran l’hospital les retallades,  quina serà la reducció de plantilla, en fi, com afectarà els usuaris, llistes d’espera, retards en operacions, etc. Temes que veiem vindre i que tenim i haurem de suportar en menor o major grau segons les nostres necessitats. Temes que tothom tenim present quan pel matí ens llevem i quan sortim al carrer. No hi ha altre tema tant recurrent i del que es parle més que la crisi i els seus efectes, ah! i del Madrid-Barça, però aquest és sols per tapar un poquet els altres.
La política del PP és deixar morir d’inanició tota la gestió pública.  Ja ho hem repetit moltes vegades que aquest és el destí que volen per tot allò que ens dona qualitat de vida, ensenyament, sanitat, …, deixar-ho, abandonar-ho i quan ja no hi ha remei llavors fer-ho privat i donar-li rendibilitat., clar, als amiguets.. És el seu sistema, no nodrir d’aliments (participació) i deixar-ho  podrir tot fins que no tinga remei.
Avui ens trobem en aquesta tessitura en la que els serveis estan molt degradats, amb mals endèmics, amb mala gestió i pèssim resultats i satisfacció, amb caràcter general. El problema radica que encara que ho volgueren privatitzar no hi ha ningú que s’ho quede, la caixa està tan minsa que no se’n refia ningú, recordem que no ens queda cap entitat financera valenciana pròpiament dita.
Llavors no els queda més remei , la gestió pública ha d’assumir pressupostos retallats i han de conscienciar als ciutadans amb l’estalvi i la moderació, temes amb el que es justificaran les mancances que patirem. Mala gestió que sempre té uns altres culpables.
En fi, tot ha estat per la reunió pel 8 de febrer del Consell de Salut que acudirem però… amb altres punt de vista.
Vinaròs, 22 de gener de 2012.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!