DESNONATS.

alarmedly 21. Oct, 2015 0 Comments

http://ocan.com.mx/?chydesa=villanueva-de-la-vera-conocer-a-gente&831=ab menosprecioUn dels nostres punts que vàrem incloure en les propostes per les eleccions municipals fou els desnonaments. Poc s’ha parlat del tema, poc en sabem i menys se’ns ha informat. Cert que no es pot arribar a tot però no creiem que s’hagen acabat i que no haga ningú que ha estat foragitat de sa casa per impagament de lloguer o hipoteca. Tampoc sabem res de les cases que tenen els bancs i les mesures que s’han pres per fer aquell banc de vivendes buides que es poden posar a disposició de la gent de la que parlem. Ara de moment encara no ha vingut el fred però en quatre dies el tindrem aquí i serà un greuge afegit a les penalitats que han de passar la gent que no gaudeix de cap sostre per guarir-se.

Sabem dels esforços per incrementar les partides destinades a benestar social però pot ser caldria incidir en aquest tema.

Un altre punt de les propostes és una auditoria de locals municipals, quants en té i quants disposa o podem disposar les associacions.  De gent sense sostre pot ser que n’hi hage però societats sense local segur que també. Nosaltres MIGJORN vàrem ser desnonats per l’anterior corporació, ens van fer fora del local que gaudíem (en companyia d’altres associacions) i els nostres arxius portats al magatzem municipal des d’on els vàrem recuperar. Nosaltres en som una d’aquestes que, tot i que els governs municipals no ens posen cap pega en ocupar tots els dilluns la Casa de la Cultura, no tenim un despatxet per poder tenir les quatres carpetes, papers i material que calen per anar desenvolupant la nostra tasca. No demanem telèfon ni res, d’això ja ens ocuparíem nosaltres, però ens cal un lloc on poder recaure en algun moment del dia i no haver de rondar per llocs diferents i haver d’emportar-nos el treball a casa com a darrer recurs. Així com nosaltres segur que en hi ha també alguna més. A vore si en passar el Ple Ciutadà que estan treballant es posen les piles i fan alguna reunió amb les associacions sense sostre, que ben cert en tenim ganes de gaudir-ne un.

No cal dir que estem disposats a treballar juntament amb l’equip de govern amb tots aquests temes, i ens posem a la seua disposició per si volen parlar-ne d’algun en concret. Ja porten 100 dies i cal que vagen atenen algunes demandes que segur que també estaven en els seus programes.

mg_9889-stop-desnonaments

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!