DIFERENT VARA DE MESURAR.

rencontre mature sur châlons en champagne 11. Mar, 2017 0 Comments

puteaux meilleur site de rencontre Mataró. Correus. Exposició dels 300 anys de l'aribada de Correus a Mataró. Foto: Rebeca Martín

Quan fa un temps, en el passat govern del PP a Vinaròs, per nomenar un representant al Consell Escolar Municipal els llavors governants van inventar un procés de sorteig entre totes les associacions del poble (des de les comparses carnavaleres i confraries de Setmana Santa fins a la d’emigrants, colombòfiles, etc., etc., totes molt lloables però sense sentit en l’àmbit escolar), cal dir que vam aconseguir anul·lar tot el procés. Llavors van buscar un altre sistema per a treure’ns de sobre, van canviar de criteri i en lloc de fer-ho de forma extensiva van fer la convocatòria mitjançant la publicació en el TAULÓ D’ANUNCIS DE L’AJUNTAMENT i la publicació del mateix en el BOP, casualitat que en acabar el termini sols hi havia un candidat (ACRA) i va ser anomenat. Ens van dir que van complir la Llei. Ens vam haver d’aguantar i conformar-nos en no estar en el dit Consell. La història és més llarga però de moment ens quedem aquí.
En el darrer Diariet del 4 de març l’ínclit portaveu del PP local Sr. Lluís Gandia, en la seua columna i en referència al tema de correus diu: «Y digo que ocultaron y escondieron porque colgar en un tablón de anuncios que nadie mira esa posibilidad sin tan siquiera hacer una mención en redes sociales municipales o una nota de prensa es ocultación y falta de transparència.»
Tampoc entrarem a valorar en aquest escrit el tema de correus en el que, com bé suposaran estem en converses i plantejant diferents alternatives, però sí que ens ha sobtat la consideració d’ocultisme que fa a l’equip de govern actual en referència a la publicació en el TAULO D’ANUNCIS DE L’AJUNTAMENT.
Estem d’acord que s’hagués hagut d’haver fet més publicitat de la possibilitat de fer al·legacions per part de la ciutadania però el fet de sentenciar amb aquestes paraules la decisió de publicar-ho en el repetit TAULÓ com ocultisme i manca de transparència ens ha tocat la fibra, ja que a nosaltres en el seu dia ens van dir que havien complert amb tots els requisits que els marcava la Llei i que el Secretari de l’Ajuntament els havia marcat el camí.
Dos temes diferents, mirats de diferent forma segons aquell que li afecta. Un semblant recorregut i un mateix tècnic municipal que regeix les actuacions del consistori. Si per uns és ocultisme, tot hauria de tenir la mateixa consideració i reconéixer que va haver-hi un camí per on uns passen i que els altres també van ser passatgers. No volem pensar que el culpable siga l’obrer però, sí que el que ho justifica tot. Podem dir que alguns gasten diferents vares per mesurar… com de costum.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!